A Mi Hazánk mozgalom miért antiszemita?
#6: Vörösiszap: azt kihagytad, hogy te mennyi pénzt adtál. Szeretném összemérni egy hozzád hasonló hazafi és egy Gyuri bácsi szerű hazaellenes teljesítményét. Úgy igazán.
A BLM-nek mi köze Magyarországhoz? Nálunk elenyészően kevés a fekete. Azt se értem, hogy az olasz partok hogy jönnek ide. Egyébként nem támogatott az OSF embercsempészeket, az egy mese. Fuldoklók kimentése meg hadd ne számítson már hazaellenes cselekedetnek, ha kérhetem.
Igen, támogat jogvédelmet. És lehet, hogy ez neked nem tetszik a BLM (aminek változatlanul semmi köze Magyarországhoz), a homoszexuálisok vagy a gyöngyöspataiak esetében. De azért azt is tedd mellé, hogy Erdélyben meg a magyar autonómiáért küzdő NGO-kat is támogat az OSF (több Soros-féle pénzzel, mint amennyivel te életedben fogod segíteni a határon túli magyarokat). Igen, Soros egy "liberális" figura, aki kb. minden "liberális" ügybe beleáll. Anno Orbánék képzésébe is beleállt, oxfordi ösztöndíjjal segítette Orbánt (és egy csomó más fiatal politikuspalántát), mert az volt a fejében, hogy a kommunizmus után kell egy a szabad világot megértő politikusnemzedék.
"Ennyi erővel lölöt is lehetne Isteníteni, mert a múltkor kifizette valami beteg gyerek sok milliós kezelését."
- Senki nem istenít itt senkit. És Lölö is számíthat a védelmemre, amint leírod róla, hogy egy hazaellenes ideológia ékes képviselője (Soros esetében így fogalmaztál). Az ő esetében is le fogom írni, hogy ez csacsiság.
12#
Ez elsősorban az állam dolga lenne.
Tessék isteníteni a Lölöt, az meg beteg gyerekek kezelésére fizet milliókat.
Sem Lölöt, sem Sorost nem fogom elismerni.Attól, mert van 1-2 jó cselekedetük, a többi mind rossz az én szemszögemből.
Ez olyan, mint amikor azt mondják, Rákosi Mátyás naggyá tette a magyar ipart és megszüntette a munkanélküliséget.Neki is voltak jó intézkedései, de eltörpülnek a sok rossz mellett.
Sorossal ugyanez a helyzet.
Az én szemszögemből legalábbis, elítélendő, amit csinál.A liberális szervezeteket pénzelni.
#8: "Nem ebbe az országba, hanem a liberalizmusba elsősorban."
- Igen, elsősorban a liberalizmusba. De nagyon úgy tűnik, nem felejtette el, honnan jött. Mert magyar ügyek mentén mindig nagyon dőlt a lé, és nem csak a liberális kérdésekben. Amikor Soros már iszonyú gazdag volt, és segítséget kért tőle az a tanárnő, aki még anno a zsidóüldözések idején bújtatta, Soros százmillió forinttal támogatott egy balatonalmádi iskolafelújítást.
Még egyszer. Az én politikai nézeteim messze esnek Sorosétól. De hogy ő bármilyen értelemben magyar- vagy magyarságellenes lenne, az akkora kamu, hogy arra nincsenek szavak.
15#
Sohasem állítottam, hogy közvetlen módon magyarellenes.
Közvetett módon, a tevékenysége viszont, lehet az.
Soros ideológiailag nagyon egyoldalú.
Például a szegregációk kapcsán, a magyarok (nem a magyar kormány) érdekeivel Soros szervezeti harcoltak kártérítést meg egyebeket a cigányokat.
Illetve, a szegregáció felfüggesztését.Előbbi a magyar gyerekek érdeke.
A liberális felfogás szerint a 86 százalékos többséget egy osztályban be kell darálni a 14 százalékos kisebbség miatt.
#14: Én nem istenítek senkit. Szívesen elismerem, hogy Lölö beteg gyerekeket támogat. Jól teszi. De nem erről van szó.
Indultál onnan, hogy Soros a hazaellenes ideológia ékes akármicsodája. És még egy jól értelmezhető példát se tudtál felhozni, ami a hazaellenességről szólna. Kezdted a teljesen irreleváns BLM-mel meg az olasz partokkal (ezeknek semmi közük Magyarországhoz). Bedobtad a kormánykommunikáció paneljeinek kedvenc hívószavait, hogy homoszexuális propaganda meg Gyöngyöspata. Le tudnád írni ezeket írni tíz-tíz sorban, hogy mitől is hazaellenesek? Csökkenni fog tőlük a magyar életszínvonal? Meghalnak tőle magyar emberek? Elveszítik a munkájukat? Börtönbe kerülnek külföldön?
#16: "A liberális felfogás szerint a 86 százalékos többséget egy osztályban be kell darálni a 14 százalékos kisebbség miatt."
- Mondott Soros vagy bárki más liberális olyat, hogy a kisebbség miatt bárki be kellene darálni? Kérek linket.
PS. Még mindig nem írtad meg, hogy egy hazafi mennyivel dobta meg a vörösiszap-károsultakat.
17#
Mit akarsz a gyöngyöspatai esettől?
Neked nem elég,hogy pár élősködőnek a zsebét kell tömni az adóforintjaidból?
Nem elég az,hogy a magyar gyerekek nem tudnak tanulni tőlük?
A homoszexualitással mi a bajom?
Igazából nem magával, ezzel a magatartásformával van bajom, hanem a mozgalommal, ami köréje épült, az lmbt
Véleményem szerint, ezért nem szabad több jogot adni ezeknek, mert az a liberális szubkultúra győzelmét jelentené.Onnantól egy 1 lépés a bevándorlók fenekének nyaldosása, mint Nyugaton.
"- Mondott Soros vagy bárki más liberális olyat, hogy a kisebbség miatt bárki be kellene darálni? Kérek linket."
Ő maga nem mondott, de az általa finanszírozott szervezetek ezt teszik és támogatják.
De szerintem van itt egy alapvető félreértés.
Az erőltetett integráció egy tévedés. Igen, egy liberális tévedés. Valóban nem érdeke az országnak. De ha valaki ebben a tévedésben van, akkor az rögtön hazaellenes? Nem lehetne neki megelőlegezni, hogy csak téved?
Nem csak a liberálisok tévednek ám. A Mi Hazánk felvetette az Unióból való kilépést. Olyan gazdasági visszaesés lenne, hogy azt nem lehet szavakba önteni. Akkor ők is hazaellenesek? Nem lehet, hogy inkább csak tévedésben vannak?
Az LMP nem akar atomerőművet. Az atommentes energiaelőállítás egy tévedés. Brutális életszínvonal-eséssel járna. Akkor most ők is hazaellenesek? Nem lehet, hogy inkább csak tévedésben vannak?
A Fidesz új NAT-ja átgondolatlan. Biztosan nem a magyar gyerek érdeke, hogy sebtében megírt, hibáktól hemzsegő tankönyvekből tanuljon. Kellene egy év haladék, amíg legalább a tankönyvek hibáit kijavítják. Akkor a Fidesz is hazaellenes? Nem lehet, hogy inkább csak tévednek, hogy így sietnek?
A Párbeszéd feltétel nélküli alapjövedelemről beszél. Ami kb. gazdasági összeomlás. Ők is hazaellenesek? Vagy inkább csak tévednek?
Én nem is tudnék olyan politikai formációt, ami valamelyik alapvető dologgal kapcsolatban ne lenne nagyon súlyos tévedésben. Tartsam mindet hazaellenesnek?
Minden magyar párt GMO-ellenes. Ami borzasztóan visszafogja a magyar agráriumot, mert a modern géntechnikai eljárások tényleg megdobnák a termelést (jobb minőségű, jobban termő, ellenállóbb növényeket lehet már előállítani vele). Akkor mind hazaellenesek? Vagy csak tévednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!