Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lett ijen drága a balaton...

Hogy lett ijen drága a balaton és egyre silányab?

Figyelt kérdés
Nem tetszik nekem már sok a lehúzás ott. a kaja se ojan jo mint régen. el lehetet vini a családot több napra is de már inkáb megyünk a horvát tencsire mert az sokkal jobb és olcsob is!!!

2020. aug. 13. 11:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
100asbol én már inkáb a tencsire vinném a csaladot. sokal több lehetöség van. abalatlonon csomo hely private, nem lehet jetskizni se nagyon, mert tiltva van. magán terület meg a faxom. nekem elegem lett.
2020. aug. 13. 12:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 most akkor vinnéd vagy viszed? Mert a kérdésben még viszed, most meg már csak vinnéd? Még a végén kiderül hogy életedben nem jártál horvátban. Miért ott hány forint egy kétdecis kóla pl?
2020. aug. 13. 12:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A horvát “tencsike” AZONOS SZÍNVONALON qrvára nem olcsóbb a Balatonnál. Persze szakadt tömegszálláson, közös wc-vel, az otthonról vitt rántott húsos szendvicsedet majszolva, 6-8 km-re a parttól valóban az. 100 ezerért 3 főre kb ezt kapod egy hétre, ahogy a Balatonon is.

Rendes színvonalon (de nem a luxuson) meg a “tencsike” árai szépen és pofátlanul kúsznak felfelé, a Balatont bőven túlszárnyalva. 20 éve valóban olcsóbb volt, de ez már rég nincs így, amiről te beszélsz, az jelen pillanatban pl Albániára igaz.

2020. aug. 13. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én július közepén voltam egy hetet és teljesen rendben volt minden. Igaz, a szállást februárban foglaltuk, tehát olcsóbb volt, mintha tegnap határoztam volna el magam, hogy holnap megyek.

Reggelit és vacsorát a boltban vettünk (Aldi, Lidl, Penny, stb) és vagy úgy ettük meg, vagy gyorsan összeállítottunk valami főtt kaját. Délre menüt ettünk, tele van a Balaton-part olyan éttermekkel, ahol naponta 3 fajta levest és 5 fajta főételt kínálnak + még desszert is van, mindez kb. 1700,- Ft/fő. Mi Hévízen és Keszthelyen is ilyenben ettünk, szóval nem egy vagyon. És finom, mindig tele volt az étterem.

Igaz, standon csak egyszer voltunk, mert inkább kirándultunk, sétahajóztunk, stb., de én egyáltalán nem tapasztaltam, hogy annyira megdrágult volna a Balaton. Szét kell nézni, tudatosan költeni, nem az első helyen leragadni és így teljesen megfizethető.

2020. aug. 13. 13:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#14 Oké ezt mi értjük, csak a kérdező gondolom azt a 1700/főt sokallja. De hát erre nem tudok mit mondani, akinek nem futja húsra egyen felvágottat.
2020. aug. 13. 16:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tencsin 1700-ért nem fog jót ebédelni, azt most megígérem.
2020. aug. 13. 17:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, viszi a rántott húsos szenyát kovászos uborkával. Vagy első útja vezet a helyi Tescoba.

Más kérdés, hogy én biztos nem tencsikézésre költenék, ha cserébe még arra sem telik, hogy egy normálisat egyek, pláne külföldön, de hát kinek mi. Mondjuk nem jártatnám a számat, hogy a Balaton bezzeg milyen “silány”, mert akinek ott nem telik egy normál színvonalú nyaralásra, rendes kajákra, annak Horvátországban sem fog.

2020. aug. 13. 17:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
13 Mi a 100-asert egy kulon kis hazat kaptunk, pici kerttel, senki nem volt rajtunk kivul a szallason. Az egyetlen szepseghibaja a dolognak maximum az volt, hogy szocreal butorokkal volt berendezve, nem egy felujitott modern szallas, hanem kb mintha nagyanyad hazaban nyaralnal. Ennyi. Ezt azert egy hetig ki lehet birni :D Amugy tiszta volt minden es felszerelt. De a Balaton egy ilyen hely, ha valaki modernt meg luxust akar, akkor azt meg kell fizetni, BARHOL, nem csak a Balatonnal.
2020. aug. 13. 19:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Oké ki lehet fillérezni hogy melyik az olcsóbb, de Horvátba vagy messzebb nem 20 Forint az utazás.
2020. aug. 13. 19:50
 20/22 anonim ***** válasza:
64%
Drágult sokat úgy overall. Anno német rokonok pl minden évben jöttek ynaralni a balatonra, meg rokonlátogatóba, most olyan 6-7 éve már nem járnak nyaralni, mert szerintük is drágább lett, olyannyira, hogy jobban megéri nekik már horvátország, görögország. És ezt németek mondták, szóval azért nem elhet azt mondani, hogy csak fillérbaxás lenne a dolog.
2020. aug. 13. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!