Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik párt az áruló? A...

Melyik párt az áruló? A Jobbik vagy a Mi Hazánk?

Figyelt kérdés

A Jobbik szerint a Mi Hazánk elárulta őket, amikor megszegték a Szent Koronára tett esküjüket és megtartották a jobbikos színekben szerzett mandátumaikat a pártból való távozásuk után.

A Mi Hazánk szerint a Jobbikosok az árulók, mert eltértek a párt alapítónyilatkozatában foglalt értékektől és összefogtak a posztkommunista DK-val és a szélsőséges-liberális Momentummal.

2020. aug. 12. 14:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
2 a KDNP-t hagyjuk. Ezek össze-vissza harangoznak, Karácsonykor is van hogy egyszerre megy a harang meg a zene a templomokból :) Kissé káoszos.
2020. dec. 23. 01:06
 22/30 anonim ***** válasza:
7-est véletlenül like-oltam mert annyira jó ötletnek tartanám ha a fideszből kilépne néhány politikus de nem az ellenzékbe átülni, hanem besegíteni az egyik új pártnak 2022-ben. Közben véletlenül a zöldre nyomtam.
2020. dec. 23. 01:14
 23/30 anonim ***** válasza:
40%
A momentum miért szélsőséges? lol
2020. dec. 23. 04:55
 24/30 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen régebben is, sőt a rendszerváltás is így kezdődött.

Az MSZMP-ből "átalakult", nevet váltott MSZP vitte a Tőkét, a maradóknak még a Kommunista Kiáltvány jutott, a korabeli vicc szerint.

Majd a szavazatszámok mutatják meg, melyik a nyerőbb.

De fogadni merek, hogy együtt sem lesz közel annyi, mint a Jobbik csúcspontján volt.

Az tán 2014 volt, 1 millió körüli szavazattal.

2020. dec. 23. 11:36
 25/30 anonim ***** válasza:
67%
Fidesz-KDNP-Mihazánk.
2020. dec. 23. 12:36
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Szomorú, hogy a mihazánkosak annyira töketlenek, hogy nem tudják visszaverni azokat a vádakat, amik szerint ők a fidesz szekerét tolják.

Akit pedig a fidesszel mosnak össze, az eleve bukottnak könyvelheti el magát.

2020. dec. 23. 13:01
 27/30 anonim ***** válasza:
12%
Honnan szeded hogy itt mihazánkosok gyakorizgatnak?? :))) Ez vicces. Itt random emberek válaszolgatnak, pl én nem vagyok egyik párt szimpatizása sem, sőt jelenleg néhány elbaltázott intézkedés óta kb az összes nagy párt unszimpatizánsa vagyok :) A mi hazánk igaz kis réteget képvisel, de egy őszinte és értékes párt, de nyilván ez semmire nem elég, mert rétegpárt.
2020. dec. 23. 13:07
 28/30 anonim ***** válasza:
A tényt elég nehéz visszaverni, és nem is kell. Csendben tűrni kell lehajtott fejjel, vagy feloszolni, esetleg összeállni nyilvánosan.
2020. dec. 23. 17:18
 29/30 anonim ***** válasza:
A rosszabbik
2021. júl. 1. 12:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Mindkettő. De egyébként mindkettő a fidesz báb pártja,az a vicc
2021. júl. 2. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!