A DK-sok hol fognak legközelebb bandázni? 20 éves vagyok, de Ferit óriási formának tartom. Most hallgattam meg a teljes Őszödi beszédet és ritka az ilyen közvetlen jófej politikus : -D
7: Ha mondjuk Orbán kilövetné az Antifa aktivisták szemét egy esetleges randalírozás alkalmával, szerintem másnap az ENSZ seregei bevonulnának Magyarországra. Gyurcsánynak meg lehet.
Kérdésre a válasz: nagy forma, de már csak bohócnak alkalmas. Szerintem a politikai ellenfelei tudnának mesélni, hogy mekkora forma... Vagy Medgyesy Péter esetleg...
Az a helyzet, hogy pont azért tartasz itt kedves kérdező, mert 20 éves vagy! 2002 , vagy pl 2006 környékén még éppen elkezdted talán az iskolát.
Egyrészt irigyellek, hogy nem kellett átélned azt a bizonyos, sokat emlegetett MSZP SZDSZ- es nyolc évet, de bizonyos szempontból viszont meg nagyon kéne ahhoz, hogy egy kicsit tisztán lásd a dolgokat!! Jelenleg egy fiatalokkal POLITIKAI ÖNÉRDEKBŐL bratyizó, de amúgy megalomániás alkoholista a kedvenced...
Én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!