Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha annyira utálják a Fideszt,...

Ha annyira utálják a Fideszt, akkor miért vannak ők lassan 10 éve kormányon?

Figyelt kérdés
És miért nem tesznek ez ellen valamit? Ezek szerint a magyarok nem is utálják a Fideszt.

2020. aug. 7. 15:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
A Fideszé a média és rengeteg embert átvertek. Sokan közmunkások és ahhoz kell nekik, a Fidesz. Sok embert megvettek kilóra. Az tud hazudozni és kilóra megvenni, akinek van rá hatalma. Ráadásul ott van az a kicsike kis bökkenő, hogy a Fidesz rettenetesen egyszerűen beszél, sokan ezt értik csak meg.
2020. aug. 7. 18:50
 12/22 anonim ***** válasza:
15%
Tényleg nincs más. 2018ban talán még a Jobbik volt, de már az sincs. Egyébként sokan szavaznak a Fideszre csak mert, vagy másik partra csak mert. De megindokolni nem tudja.
2020. aug. 7. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:
4%
Aki(k) lepontozott engem, tőlük várom, hogy akkor miért jó a Fidesz az országnak.
2020. aug. 7. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

" Hangos kisebbség " fogalmát érdemes átvenni. Ha megnézed itt is mi megy, kb Fidesz jóformán nem is létezne ha az itteni átlagot vesszük alapul, mikor meg választás van, valahogy mégis máshogy alakul.

Mondjuk én pártatlan vagyok, csak kívülről szemlélem a dolgot, de néha tényleg komédiába megy át a dolog, mikor megy a hangzatos, na most váltás lesz, aztán az eredményeknél meg kopp.

Bár az is igaz, megválasztanának mást, utána meg azt szidná az ellenzék, amiben akkor pl Fidesz is benn lenne, és menne minden a megszokott módon.

2020. aug. 7. 20:39
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
Igen máshogy alakul. Tudod miért? mert megijedtek a migránsoktól félő agy mosott emberek, hogyha nincs Fidesz nekik annyi. Akinél a hatalom, az tudja kimosni az emberek agyát. Nem azért lesz jó valami, mert a sok birka odamegy. Semmi se lesz jobb, csak azért mert sok a követője. Ha én szerzek neked 1 millió laposföld hívőt, a föld jobban lesz lapos?
2020. aug. 7. 20:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk én pártatlan vagyok, csak kívülről szemlélem a dolgot, de néha tényleg komédiába megy át a dolog, mikor megy a hangzatos, na most váltás lesz, aztán az eredményeknél meg kopp."

Csak kíváncsiságból "pártatlanként" te mit mondanál a választóidnak? Hogy "természetesen a közvéleménykutatók eredményeit figyelembe véve a kormányváltás nem tűnik lehetségesnek, de szavazzanak ránk" ? Ezt?

Még az a párt is kénytelen azt mondani, hogy kormányt-dönt, ami 1-2%-os támogatottsággal bír, a pártok célja a hatalom megszerzése, erre jönnek létre.

2020. aug. 7. 21:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem a kampányra gondoltam, hanem az emberek által hangoztatott dolgokra.
2020. aug. 7. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Lukasenkót is utálják, mégis hatalmon van. Na?
2020. aug. 11. 01:20
 19/22 anonim ***** válasza:
30%
Hitler is elég sokáig volt hatalmon. Ő jó volt?
2020. aug. 11. 21:13
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Nincs alternatíva. Egyszerűen egy darab ellenzéki vezetőt nem látok, akire egyáltalán a kutyámat rá merném bízni egy órára, nemhogy az ország vezetését. Orbánt nagytudású, kiváló politikusnak tartom, a magyarok érdekeit nézi, kizárólag miatta szavaztam a fideszre, és fogok is, amíg nincs olyan jelölt aki lekörözi őt.
2020. aug. 13. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!