A Fidesz borzalmas rendszerének hála még annak is nehéz pedagógusnak lennie mindezt úgy, hogy gyakorlatilag nevetséges pénzért teszi, aki karrierváltás után meggondolta magát. Meddig süllyed még a fidesz kudarcba fulladt oktatási reformja?
Miért estem volna pofára?
Ez mind szép és jó, hogy mindenki magával törődik, csak sajnos azért ilyen elcseszett ez a világ, mert arra senki nem gondol, hogy kik és hogyan és milyen megbecsültséggel nevelik a jövő generációját. Meg kéne ezt már lassan érteni.
Szóval a tanár egy lemaradt szinten áll? Hűha mit nem mondasz. Sok olyan pedagógus ismerősöm van aki a tudása alapján szinte bármi lehetne, de nem egy alja önző rohadék, aki csak a saját jólétét akarja.
Sajnos ez van. Különböznek az emberek és az értékrendek.
De nem érted, hogy pont erről beszélek?
Az oktatási rendszer teljes mértékű átszervezéséről.
Hogy ismét legyen megbecsültsége a JÓ pedagógusoknak. Akik korszerű szinten oktatják majd a gyerekeket, egy szebb társadalom megteremtéséért.
Nekem is voltak hátráltató, bántalmazó tanáraim. De sok olyan van, akinek örülhet az ember, hogy még kitart a pályán.
Mert a pedagógia nem a való világ? :D
Tipikus Bandi a ló jelent meg közöttünk az Állatfarmból. Ha követelik, teljesítem. Igen, uram! Értettem uram!
Jobb bele se gondolni mi mindent tennél még meg parancsra.
Ha az előző minősítési vizsgát félúton hagyta ott, akkor függetlenül attól, hogy azt hogyan könyvelték el ("sikertelennek", "eredménytelennek", "megszakítottnak" stb.), amit most tesz az ténylegesen ismétlő vizsgának számít.
A hírben az az egyetlen pláne, hogy milyen keveset keres egy pályakezdő tanár, de az, hogy ki kell fizetnie az ismétlő vizsga díját, arra csak azt lehet mondani, hogy önnön maga kovácsolta így a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!