Miért menteget pedofilokat a baloldal?
Mert a jobboldal sem mentegeti. Nem kell mindent bekajálni, amit a 444 leír.
Kérdező,mutass már a jobboldali sajtóban egy ilyen "tényfeltáró cikket" a legutóbbi az ügyről!Komolyan...ha találsz ilyet, akkor megemelem a kalapom...ahol leírják, hogy mi és hogyan történt, hogyan hozta haza a rendőrség,hogyan és miért hallgatott erről az illetékes hatóság...Erről egy remek cikket írhatna mondjuk a Szarvas Szilveszter esetleg Bede Zsolti...
Nem olvasnád te is szívesen a teljes igazságot? Hisz pont ez a problémád, hogy a korábbi ügyben nem tárták fel a teljes igazságot...
Elírtad a kérdést :D A jobboldal mentegeti.
Vagy ezt tudomásul venni bezavarna az árya-szittyamogyoró hazafijas nemzethy keresztín fehérhetero öntudatodnak ezért megpróbálod balra tolni?
Ez bizony csúnya dolog kérdező:/ Azt hittem ovi után az ember megtanulja hogyha leveri a vázát, azt nem szép a kistesóra kenni.
Elmondom mégegyszer, ti agymosott kommunisták, hogy a jobboldal SEM MENTEGETI!!
Mutassatok egy forrást, ami bizonyítja az állításokat. Vagy titeket is kezelt Németh Athina?
Ejnye ejnye ennyire nem kell snowflakenek lenni és felhúzni magad ha az interneten egy csoport ember nem ért veled egyet :D Chill!
Nekem bőven elég "forrás" és "bizonyíték" a Kaleta témában hogy a jobbos redneck média megpróbálta elhallgatni, aztán mikor kiderült, a másik oldalra kenni. Meg az hogy milyen enyhe büntit kapott és az hogy ezt az arcot a narancsnácik nevezték ki :D És nem talált, nem vagyok kommunista. Nagggyon nem. Pfuj.
Bár ha csak a kommunista és a hazafhyas nemzethy érzelmű régimódi keresztín hazaszerető kárpátiás mélymagyar közül lehet választani... Akkor már inkább call me Lenin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!