Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Korlátozott számú és ellenőrzö...

Korlátozott számú és ellenőrzött füves kávézók létrehozását támogatnád?

Figyelt kérdés

Szerintem néhány szigorú szabállyal veszélytelenül tudnának működni:

1) Napi 1x mehetnél oda.

2) Ittas állapotban nem engednének be.

3) Füves cigiből csak 1-et szolgálnának fel, amit nem vihetnél ki onnan.

4) Csak a nagyobb városokban lehetne 1-2, amit tökéletesen tud ellenőrizni a rendőrség

5) 18 éves kor alatt nem engednek be.

6) Személyit elkérnek és az alapján adatbázisból leellenőrzik, hogy volt-e bármilyen alkohol/drog problémád.

....

2020. aug. 4. 18:28
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
17%

32

Amilyen okos vagy, biztos indexet olvasol....

2020. aug. 5. 17:14
 32/36 anonim válasza:
48%

Támogatnám, rendszeres vendég lennék, bár így is megoldom csak nehezebb beszerezni.

Aki nem akarna az úgyse menne oda, aki meg nagyon akarja az így is kipróbálja, szóval szerintem ettől nem lenne több elbutulás.

2020. aug. 8. 10:38
 33/36 anonim ***** válasza:
41%

Igazából teljesen felesleges vitatni. Az emberek nagy része (itt a gyk-n is) teljesen átlagos és hihetetlenül egyszerű, továbbmegyek kétbites.

Felteszed nekik a kérdést:

- Szerinted az alkohol vagy a fű a kevésbé veszélyes?

Azonnal elönti a szar az agyukat, és támadják a "kapudrogot", és különben is "tokaji aszú" és "házipálinka". De hát mit reagáljon az ilyen egysejtű? Úgy nőtt fel, úgy szocializálódott hogy az alkohol rendben van, úgy is, hogy a papa 50 évesen meghalt a piálásban, fater meg rendszeresen verte az asszonyt este részegen. És ez tök oké. Ezzel nincsen semmi baj. Ez teljesen legális, még azt is figyelembe véve, hogy milyen ijesztően nagy százalékban okoznak balesetet részeg emberek (nem betépett!!).

Persze tudom, hogy nem várhatjuk el a kétbites munkásosztálytól, hogy gondolkodjon, de kérem akkor már ne várjuk a véleményüket ezzel kapcsolatban, hiszen általában véleményalkotásra is teljesen alkalmatlanok.

A saját tapasztalatom az, hogy 21-23 éves koromig szerintem végig be voltam állva, most 37 éves vagyok, egészséges, évente egyszer szívok el egy jointot a feleségemmel a szülinapomon és szexelünk egy orbitálisat.

Nem lettem drogos, nem lettem hülyébb, sőt skizofrén sem lettem tőle.

Soha nem kívántam mellette veszélyesebb/erősebb kábítószert, sőt egyenesen visszataszítónak találtam őket, pedig lett volna alkalmam kipróbálni miegymást.

Fun fact: képzeljétek azt el, hogy a történelmünk során nem az alkohol válik a központi bódító anyaggá, hanem a fű: ma amikor átsétálok a blahán nem maguk alá szart, üvöltöző, részeg (!!!) hajléktalanok akarnák elvágni a torkomat egy szál cigiért, hanem nevetgélő, kicsit kábult, röhögős öregek, rengeteg utcazenész szintén betépve, és ha esténként beülnénk a kollégákkal egy jointra, akkor másnap nem nézne ki mindenki úgy mint a mosott szar.

2020. aug. 18. 17:56
 34/36 anonim ***** válasza:
11%

"21-23 éves koromig szerintem végig be voltam állva, most 37 éves vagyok, egészséges, évente egyszer szívok el egy jointot a feleségemmel a szülinapomon és szexelünk egy orbitálisat."

Ezt haluztad ma ? 🤣

2020. aug. 18. 22:33
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
33-as vagyok. Miért halluztam volna? Soha életemben nem hallucináltam még.
2020. aug. 19. 09:54
 36/36 anonim ***** válasza:
36%

Spanyolországban és szigetein úgy hivják a holland coffe shoppot,hogy Sociale Cannabis Club.

Portugáliában meg Cannabiscafé.

Hmmm,mik vannak....

2020. szept. 9. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!