A magyar baloldal rontja az ország gazdaságát?
Magyar balliberális politikusok és aktivisták külföldi lapokban terjesztenek olyan híreket, hogy itt diktatúra van. Legyinthetnénk ezekre, sőt, még nevethetnénk is rajtuk, csak az a baj, hogy ezeket a cikkeket nemzetközi befektetők is olvassák, ezzel pedig felmérhetetlen károkat okoznak hazánknak.
Más is így látja?
ma 19:41
Én nem vagyok tufa. Tudatosan tettem be a sorba egy olyan példát, ahol ellenzéki képviselők nem indulhattak a választásokon és ahol korlátozva/egyáltalánnem engedtek külső, ellenörző szerveket felügyelni.
De úgy tűnik, hogy akkor mégis különbség van a valódi diktatúra között és az olyan "diktatúra" között, amit csak egyes ellenzéki körök kampánycéllal behazudnak, hogy diktatúra. És mi maradt a Fehérorosz ellenzéknek? Ugyanúgy tüntetnek, mint Bulgáriában, ugyanúgy ajvékolnak, mint Magyarországon, csak éppen ennek a "vészkiáltásnak" az értékét egyesek már 0-ra csökkentették és senkit nem érdekel, mert egyesek szinte minden országban ugyanezért tüntetnek, ugyanezt mondák, mint a Fehérorosz ellenzék és már hiteltelen. Nem kapja fel senki a fejét az ottani eseményekre, meg Oroszországra sem, hisz ilyen van Magyarországon is, Lengyelországban is, Izraelben is, Amerikában is, Csehországban is és lehet folytatni a sort. Remélem legalább jó kampányt csaptok majd a Fehéroroszokhoz hasonló emberek kárára!
#9/12
Jelenkorról beszéltem abban a hozzászólásban, de ha úgy jobban tetszik, akkor ki lehet ezt terjeszteni a teljes és mindenkori magyar ellenzékre is, 2006-ban is a magyarországi ellenzék lobbizott azért, hogy Magyarország ne kapjon EU-s pénzeket és 2020-ban is a magyarországi ellenzék lobbizik ezért. A másik hozzászólás(aim) gondolatmenete is ide vág. Kampány céllal szándékosan árt az ellenzék az országnak és ezt egyre nagyobb mértékben teszi. Ha ellenzéki kormány lenne, semmi kétségem nincs affelől, hogy a kormánymédián szocializálódott emberek vevők lennének az ország ellehetetlenítésére kampányérdekekből.
#15/16
Lehet, ha csak te vagy funkcionális analfabéta.
Az ellenzék egyáltalán nem rontja hazánk gazdasági esélyeit.
Egyszerűen rombolja!
"Ha diktatúra volna, akkor ki se mondhatnátok, hogy "diktatúra van"."
Ha demokrácia lenne, akkor senki komolyan se venné az ezzel ellentétes véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!