Az ellenzék miért fújja hogy Mészáros Lőrinc lopik, amikor csak közbeszerzéseket nyer?
Sörgyári portás egyszer fideszes, egyszer ellenzéki.
Szándékossan kérdez hülyeséget és ejt helyesírási hibát, hogy azt suggalja ilyenek a fideszesek.
A kérdesre válaszolva. Ezzel az egésszel az ellenzék legnagyobb problémája, hogy nem ők lopikhatnak.
Dolgoztam én annak idején szoci beruhazáson, ami eu-s penzből ment. Semmi másról nem szólt mint tesék lássek modon összeb@cni a lovet lenyulni.
A vaskorlatott csak gyors összepontoztak a hegesztők, le se festettek. A melosoknak a túlórát se fizettek ki.
Kb. 3 millióert egy fapad a parkba kategória.
"Lopik" 😂😂😂 meg sem lepődöm a kérdés további értelmetlenségén.
Kedves fideszesek, olvassatok és legalább magyarul tanuljatok meg C1-es szinten!
12. Az embereknek az a baja, hogy egyáltalán lopnak. Attól, hogy még valaki ellenzéki, szerinted majd ő, mint mezei szavazó akar lopni? Nem is profitálna sehogy sem abból, ha lopnának az általa támogatott politikusok, egy egyszerű szavazóként.
Inkább így kéne mondani: Az ellenzékieknek nagy átlagban baja van a lopással. A kormánypártiak ezzel szemben úgy vannak vele, hogy mindegy, mert más is lopna. Nem, nem azt akarjuk, hogy Gyurcsány lopjon, hanem azt, hogy ne lopjon Gyurcsány és Orbán sem. Többek között ezért megosztott annyira az ellenzék, mert nem jó nekünk bármi.
Olvasd el mégegyszer és probáld értelmezni legyszíves!
Az emberekről beszéltem általánosságban. Nem az ellenzéki politikusokról.
Többnyire azok rohannak ki indulatossan a korrupcióra, akik tudatalatt irigylik, hogy nem ők tehetik ezt.
Ha figyeled ezeket az embereket a környezetedbe, észreveheted rajtuk ártatlan elszolasokból, motiváciokból.
Persze nem csak ellenzeki szavazok ilyenek.
A szomorú igazsag, hogy az embereket döntöen, a legalantasabb ösztöneik vezerlik, amit valami magasabb igazsagért való harcként élnek meg.
A kivetel aki tenyleggondolkozik.
12 es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!