Miért szimpatizál a jobboldaliak jelentős része Oroszországgal?
"A fasizmus feletti ünnepet miért ne ünnepelhetnék meg?"
Azért, mert az antifasizmus nem fér össze a jobboldali gondolkodással. Ők ezt úgy fogják fel, hogy a hős szovjet hadsereg felszabadította Európát a gonosz náci-fasiszták alól pedig ez hazugság, mivel a szovjet katonák súlyos emberiség elleni bűnöket követtek el Európa-szerte. Fosztogattak, gyújtogattak, gyilkoltak, erőszakoltak, mindent elpusztítottak amerre csak jártak. A vörös horda sokkal kegyetlenebb volt mint a német vagy bármilyen más hadsereg, ez tény.
"Igen megemlékeznek a fasizmus feletti győzelmükön, több millió orosz veszítette el fiát, férjét apukáját, a háborúban nekik nem jár emlékezet? Pont az ilyen diplomácia, hogy mindenkit utáljunk mert vele már volt problémánk vezetett oda ahol most vagyunk."
Az oroszoknak nagyobb ellensége volt Sztálin, mint Hitler. Amikor a németek és szövetségeseik(magyarok, olaszok, románok, finnek stb.) megtámadták a Szovjetuniót akkor nem gyilkoltak civileket, nem raboltak, nem fosztogattak. Nem viselkedtek úgy az ő csapataik orosz földön, ahogyan az oroszok nálunk. Hitlernek nem az orosz néppel volt baja hanem a bolsevizmussal, amely őket is terror alatt tartotta. Azok az oroszok akik meghaltak a második világháborúban azok nem a fasizmus miatt haltak meg, hanem a tömeggyilkos Sztálin és a bolsevik politikai elit miatt. A bolsevikok több tízmillió embert mészároltak le Oroszországba. Az sem véletlen, hogy Ukrajnában felszabadítóként fogadta nép a német "megszállókat" ami nem csoda, hiszen a komcsik kb. 7-8 millió ukránt éheztettek halálra 1932-33-ban.
Nem azt mondtam, hogy legyünk rosszban az oroszokkal. Tartsunk fent egy jó, normális viszonyt, gazdaságilag legyünk jóba velük, viszont ne rendeljük alá magunkat úgy ahogyan azt Orbán teszi és Gyurcsány is tette annak idején. És ne érezzünk szimpátiát az ottani politikai berendezkedés iránt, mert mint írtam egy neobolsevik rezsim.
"Igen megemlékeznek a fasizmus feletti győzelmükön, több millió orosz veszítette el fiát, férjét apukáját, a háborúban nekik nem jár emlékezet? Pont az ilyen diplomácia, hogy mindenkit utáljunk mert vele már volt problémánk vezetett oda ahol most vagyunk."
Az oroszoknak nagyobb ellensége volt Sztálin, mint Hitler.stb
Amit írtál egyáltalán nem cáfolja azt amit írtam, sőt megerősíti.
Nem tudom, hogy kerülhetné el egy ország aasikat?
Vagy 500+ éve itt élünk a szláv germán török ütközőzónában.
Ma meg az egyetlen európai ország, amely erős is.
Nyugat-Eurpa meg lassan szétmálik a bevándorlástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!