Adsz még egy esélyt Gyurcsány Ferencnek majd 2022-ben?
Figyelt kérdés
Könyörgöm adjatok!! De akárhogy is lesz, én adok és remélem, hogy ti is adni fogtok.2020. aug. 1. 02:06
11/22 anonim válasza:
nem mer lekígyózott, am adtam volna:D
12/22 anonim válasza:
Lássa már be, hogy ő végleg megbukott, és utált személy. Így csak Orbánnak segít be, szétver mindent amihez ér.
13/22 anonim válasza:
bűnöző helyett bűnözőt, köszönöm nem
14/22 anonim válasza:
Igen, mindeki érdemel egy második esélyt, és őszinte volt 2006ban. Rá kell szavazni újra 2022be.
15/22 anonim válasza:
Gyurcsány már-már szitokszónak minősül, de még csak nem is ez a fő problémám vele, egyszerűen nem értek egyet a DK mondanivalójával.
16/22 anonim válasza:
"Az Ifjú demekokraták reklámját olvasták"
17/22 anonim válasza:
Én egy magyarellenes, megalomániás őrültnek biztos nem adok!
18/22 anonim válasza:
Én a főzőshowjának adtam egy esélyt.
19/22 anonim válasza:
Ingyen whiskyt adnák neki életevégéig, amennyit megbír inni. Ennyit megérne, hogy eltünjön a magyar politikából.
20/22 anonim válasza:
"Ingyen whiskyt adnák neki életevégéig"
De kik adnák neki? Nekem is adnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!