Ez történ az indexel? Két valóban, független gondolkodó olvasatában.
#6, #8-nak (kérdezőnek):
Megy a szövegértés?
Akkor észrevehetted volna hogy a #6-os válaszom lényege pontosan az volt, hogy "köszönjük Emese"! XD
Nézd, nincs fogékonyságod a mélyebb, filozofikusabb megközelitésre, az árnyalt gondolkodásra. Ezért nem érted miről beszélnek és butaságnak gondolod, mert azt hiszed mindenki hülye, aki nem abban a vélemény/gyülölet buborékban van mint te.
Illetve iritál téged, mert kisebbségi érzést kelt benned. Ezért erzed, hogy támadnod kell. Erre csak a magad egyszerű módján vagy képes.
Fölösleges a rácsot ráznod itt. Ettől nem fog senki se okosabbnak tartani. Ha nem tudsz érdemben hozzászolni nem kötelező.
#11 vagyok:
Túlzott magabiztosságodban hatalmas bakot lőttél, feltéve hogy nem csak egy mezei troll vagy.
Induljunk ki az előbbiből.
Nincs fogékonyságom a mélyebb, filozófikus megközelítésre?
Puzsér az eddigi "munkásságával" nyilvánvalóvá tette nekem mint objektív külső szemlélőnek, hogy egy celeb. Mindent megtesz hogy a szavainak hírértéke legyen, agresszív, ordenáré stílustól sem visszariadva.
A fentieket összefoglalva kijelenthető, hogy hiteltelen.
Nem gyűlölöm vagy utálom, mint azt te feltételezed. Egyszerűen lenézem, mindamellett pedig lesajnálom. Az én elvi és erkölcsi értékrendem kizárná azt, hogy az ő kvalitásaival az ő viselkedésére süllyedjek!
Ezek ismeretében már nagyjából el tudod képzelni, hogy mennyire kapott el a röhögés ezt a mondatodat olvasva:
"Illetve iritál téged, mert kisebbségi érzést kelt benned. Ezért erzed, hogy támadnod kell."
"nyilvánvalóvá tette nekem mint objektív külső szemlélőnek"
:DDDD
Én kérdezem, hogy a Puzsér fanclubbon kívül valaki meghallgatta és összefoglalná nekem, hogy szerinte mi történt?
Puzsérra visszatérve, nekem előbb bemutatná valaki a hatalmas tömeget, a többséget, ami a Sétáló Budapest mögött áll.
#13, #14-nek:
Én azon kevesek közé tartozom aki akkor is elismeri valakinek az igazát, ha egyébként magával a személlyel nem szimpatizál.
Puzsérnak abban van igaza, hogy ez a viselkedés és hozzáállás szükséges ahhoz, hogy rendszeresen szerepelhessen a médiában. Minél megosztóbb, annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!