Miért nem olvad be a DK-ba az MSZP és Jobbik az egységben az erő elv miatt?
Figyelt kérdés
Így ha koalicióra lépnek a Momentummal akkor 2022-ben 1 az 1-ben mérethetnék meg magukat a Fidesszel szemben.2020. júl. 31. 09:24
1/10 anonim válasza:
Alig várom a 2022t,hogy jól pofára essenek.
Jó lesz majd hallgatni a sivalkodásukat:D
2/10 anonim válasza:
Azért nem olvadnak be, mert sokkal jobban szimpatizálnak a Táncsics - Radikális Balpárrtal. Szerintem abba fognak beolvadni.
3/10 anonim válasza:
2-es
Te már válaszokat is írsz,nem csak kérdéseket?:O:D
5/10 anonim válasza:
Sorosterv,migránsok,fletó, koronavírus 😵😱🥴
6/10 anonim válasza:
Mert a látszatot fent kell tartani...
Szerintem is nagy pofára esés lesz egyébként a számukra 2022- és választás.
Főleg a Jobbik és a Momentum számára!
7/10 anonim válasza:
Szerintem tulajdonképpen már beolvadtak.Csak amolyan kamupártként fenn kell tartani a Jobbikot és az MSZP- t,mert hemzsegnek a megélhetési politikusoktól.
De nagyot fognak bukni....
8/10 anonim válasza:
Ha sok engedetlen kutya találkozik a közterületen, azok sem csatlakoznak egymáshoz...
9/10 anonim válasza:
Már összenőtt ami összetartozik. Mindegy minek hívják. A lyóbbik meg a maszop meg megy a levesbe a végén.
10/10 anonim válasza:
ma 09:55
Úgy látom táncsics chatbotja egyre fejlődőképesebb! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!