Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért utálják...

A balliberálisok miért utálják zsigerből a határon túli magyarokat?

Figyelt kérdés

Ez nem csak azóta van így, hogy magyar állampolgárságot kaptak, hanem valamiért már nagyon régóta gyűlölik őket.

De minden más népet tárt karokkal befogadnának.

2020. júl. 30. 16:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%
Ekkora baromságot.
2020. júl. 30. 16:53
 2/24 anonim ***** válasza:
37%
Mert a határon túli magyarok jobboldaliak és hisznek Istenben. Marxnak, Leninnek, és mai követőiknek ez olyan, mint a tömjénfüst az Ördögnek!
2020. júl. 30. 16:54
 3/24 hollófernyiges ***** válasza:
76%
Mondok valami meglepőt. Én a határontúlról (Kárpátaljáról) költöztem Magyarországra és balliberális (legalábbis a te szempontodból) vagyok. Az ismerőseim többsége is az és nem utálnak és nem tudok róla, hogy a többieket is utálnák.
2020. júl. 30. 16:55
 4/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem utálják őket, egyszerűen csak nem értenek egyet azzal, hogy a fidesz aljas módon felhasználja őket a saját hasznukra. Itt Erdélyben is rengeteg embernek elege van a Fideszből meg a székely lobbizásból. Ez minden csak nem korrekt húzás Magyarországtól. Arra akar használni minket a kormányotok, hogy rájuk szavazzunk és ez nem kicsit megalázó.
2020. júl. 30. 16:57
 5/24 anonim ***** válasza:
24%
Mert magyarok. Ráadásul magyarabbak mint ők. Irigységből.
2020. júl. 30. 17:16
 6/24 anonim ***** válasza:
31%

"Mert magyarok. Ráadásul magyarabbak mint ők. Irigységből."

Ők ne magyarok hanem románok akik tudnak magyarul is. Nem itt élnek, nem ismerik a hazai körülményeket. Én inkább tartom magyarnak azt a kínai, négert vagy arabot, aki már 10-20 éve itt él, itt dolgozik, itt fizet adót. Nekik jogosan van szavazati joguk, de egy Romániában élő embernek mégis miért van?

2020. júl. 30. 17:23
 7/24 anonim válasza:
27%
Jó lenne tisztázni,hogy mitől is lesz valaki jobboldali.Nem írom le,mert hosszú lenne a levél.De egy könyvet ajanlanek azoknak,akiket érdekel:Julius Evola: Jobboldali fiatalok kézikönyve.Egyaltalan nem csak fiataloknak szól!
2020. júl. 30. 17:26
 8/24 mindentudó99 ***** válasza:
46%
Ezen a választójogon nem tudjátok túl tenni magatokat ami egyrészt jelképes másrészt nem egyedi eset a világban. Úgy hivatkoztok rá mintha az lenne a mérleg nyelve. Az a két mandátum. Egyébként szavazhatnának a Dk-ra is . Nem teszik. Na ki tehet róla. Nem nem én vagy a kormány a Dk
2020. júl. 30. 18:02
 9/24 anonim ***** válasza:
51%
A nagy fideszes bértrollnok is megjött.. Nem szállok vitába egy ilyen nagymúltú fidesz trollnokkal..
2020. júl. 30. 18:04
 10/24 anonim ***** válasza:
35%
Nem utálom őket, csak ellenzem, hogy beleszólhassanak a belpolitikai ügyeinkbe, mert nem itt élnek. Sokan még büszkén hangoztatják is, hogy eszük ágában nem lenne ideköltözni, de azért köszönik és élvezik a rendszeres pénzbeni támogatást/megvesztegetést. Nehogy már én legyek a rossz, amiért ezt nem nézem jó szemmel.
2020. júl. 30. 18:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!