Nem kellene ismét bezárni az iskolákat ? Emelkednek a fertőzöttek száma, fontos hogy biztonságban legyünk?
Az kéne mégcsak. Gimnazista vagyok és én nem díjazom ezt az egészet,hiába volt nálunk viszonylag jól megcsinálva. Igen,a lexikai tudást otthon is el tudjuk sajátítani.Na de mi van a gyakorlattal? Nekem pl nagyon hiányoztak fizikából és kémiából is a laboros órák ahol kísérleteztünk. A számonkérések vicc kategória kb senki nem dolgozik egyedül. Az osztály fele úgy ahogy de tanul a másik fele meg puskázik és a tanuló osztálytársával csinálja.
Ez az egyik oldala. A másik meg a pszichés.
Be vagy zárva a négy fal közé,nincs szociális életed,alig találkozol valakivel teljesen befordul az ember. Ez kinek jó?
Igen,az antiszociálisak mondhatják,hogy ez nekik Hawaii de az ember egy társas lény. Akármelyik korosztályt nézzük(7-18 éves korig)ez káros! Főleg a kisebbeknél! Milyen felnőttek lesznek belőlük ha fél éveket úgy "tanul",hogy nem találkozik a társaival?
Felmérés ia kéazült,hogy nagyon durván megnőtt az online töltött idő a fiatalok körében,ami szintén káros mert így mégjobban beletemeti magát a virtuális világba.
Megint egy másik a szülő. Dolgozik napközben aztán este meg tanuljon még a gyerekkel meg segítsen beküldeni a házit?
Kicsikkel meg napközben is otthon kell lenni.
Ez egyszerűen nem normális! Legyen még ez,amíg nincs vakcina?(vagy nem mondják el,hogy van vakcina??)
Ez kész röhej.
(A vírus komoly dolog. Az a vicc,amit körülötte csinálnak. Több a hátránya mint az előnye)
Nekem két ismerősöm is abban halt megy egy 52 éves férfi és egy 49 éves nő. Erről ennyit.
Amúgy nagyon érezhető, hogy az OPNI bezárt sajnos, így a bolondok köztünk járnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!