Ha találkoznál Cseh Katalinnal az utcán, mit mondanál neki?
Huszas kettőnk közül te nem vagy orvos, de nyugodtan elküldheted a pecsétszámodat. Kíváncsi vagyok rá, hogy mit dolgozik és hol végzett egy olyan kolléga aki egyet tud érteni az abortuszt esetén a botmixer szó használatával. Pláne, hogy technikailag is hülyeség egyébként.
És a fekete humornak is van határa. Ez a botmixerezés nemes egyszerűséggel undorító volt.
Most ugye vagy egy jobboldali hülyegyerek vagy, aki bekamuzik mindent csak azért, hogy neki legyen igaza, vagy pedig pszichopata vagy, akinek nincsenek érzelmei, ezért képes fapofával kibírni mindent, ami történik a kórház keretein belül. Ezért neked nincs szükség semmilyen stresszoldásra, se pszichológusra, se fekete humorra, se boxzsákra a páciens mellett. Bár én inkább az előbbire tippelek, mert nagyon jól összemosod azt, hogy aki szereti a fekete humort az tapintatlan és műtét alatt/előtt/után mindig röhögcsél (nem mintha nem lehetne).
De a kedvedért utánanéztem, nem csak Európában praktika, hanem az egész világon mindenhol. Ha esetleg majd elkezdesz dolgozni, akkor majd megtudod.
Két évet dolgoztam aneszten, utána váltottam másra, pont azért mert nem azt a stresszt pszichológus mellett is nagyon nehéz bírni,és nekem nem érte meg a dolog. Egy anesztes minden nap istent játszik a munkája közben, nekem ez nem feküdt. Egyébként semmi bajom a fekete humorral, de ez amit Cseh Katáék lenyomtak nem humor.
Ami meg a személyeskedést illeti, csak saját magadat minősítetted, mondjuk kb. ezt a szintet tudjátok. Botmixer, meg beszólogatás a vidékieknek... Ez a Momentum. Egy rakat éretlen elkényeztetett fiatal Pesti gyülekezete, akik semmit nem tisztelnek, de baromi nagy az arcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!