Kire szavazzunk? Hiszen lop a fidesz lop az mszp is. A Táncsics Fluviális Balpárt meg nem játszik hiába nyomulnak a mérce csoportban.
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 21:34
11/20 anonim válasza:
Szerintem két értelmes alternatíva létezik Magyarországon, fenntarva, hogy senki sem hibátlan, és tudva, hogy minden politikai párt lop! Elsősorban a Fidesz, esetleg a Mi Hazánk.
12/20 anonim válasza:
8# És milyen a jó az ISZOMM-ban?? Tudjuk egyáltalán, hogy mit akarnak? De mennyit tudsz róluk?
13/20 anonim válasza:
Semmit nem tudok róluk, mivel csak itt, a GYK-n hallottam először róluk (a Táncsics Balpártról is)
14/20 anonim válasza:
13# én annyit tudok róluk, hogy Szanyi Tibor a vezérük, lehet azért is az a neve hogy iszom 😂 Szerintem ez már önmagában kizáró ok...
12# es vagyok
15/20 anonim válasza:
A sok liberális/ellenzéki/etc mondjon már egyetlen egy olyan kormányt a VILÁGON, akit az ellenzék nem azzal támad 0-24-ben, hogy korrupt.
18/20 anonim válasza:
Van egy ötletem!
Szavazz érvénytelenül!
19/20 anonim válasza:
1:32 igen van amiben jobbak vagyunk mint akkor de sajnos a jótól nagyon de nagyon messze vagyunk. Tehát ha a -10 helyett mi ma -5 vagyunk az előrelépés de még mindig negatív a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!