Indexes újságírói elírások, hülyeségek gyüjteménye?
Tudnátok írni ehhez hasonló idióta írásokat indextől?
"A szanatórium vezetése szerint a férfiak orosz turistákra nem jellemző magaviseletükkel és egyforma terepszínű gyakorlóruhájukkal hívták fel magukra a figyelmet. Alkoholt nem fogyasztottak, szórakoztató rendezvényeket nem látogattak, igyekeztek nem felhívni magukra a figyelmet. "
ű*
Fail. Na én is elírtam, de legalább én nem vagyok újságíró :D
Az indexen csak idióta írások vannak.
Bocsánat, voltak.
Miért idióta ez a cikk? Ezek tények, ott a forrás is.
Inkább Lukasenko rendszere erősen paranoid.
Az általam idézett ellentmondással van a probléma, hogy az újságírók cikkei ellenőrizetlenül mennek ki.
Még azt mondom oké, hogy néha beesnek néha ilyen hibák, de két egymást követő mondatban van ellentmondás. Nevetséges.. Ezt nem lehet a nehéz helyzetükre fogni, hogy felmondási idejük alatt terhelten dolgoznak, mert az utóbbi 2-3 évben egyre romlott a színvonal és ehhez hasonló vagy fatális nyelvtani hibákat követtek el.
Ha máshonnan vették át a cikket, akkor a forrást is érdemes elolvasni és nem csak ész nélkül lefordítani aztán kirakni.
Amikor az utolsó bekezdésbeli hányást elolvastam, első felindulásban azt gondoltam, nem is baj, hogy mind távoznak.
17:25: az eszem megáll, mi a baj pontosan azzal a bekezdéssel?
(Arról nem is szólva, hogy MTI hír.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!