Miért mondják azt, hogy diktatúra van?
-Jelentős az ellenzéki médiatúlsúly
-A bíróságok liberálisok
-Bárki szidhatja a kormányt
-A fővárosi főpolgármesterválasztást következmények nélkül el tudták csalni az ellenzéki jelölt javára.
-Az ellenzéki pártok azt hazudnak, amit csak akarnak (pl.:kamumentős sztori)
És ezek után páran még mindig azt mondják, hogy Magyarországon diktatúra van.Nem szánalmas ez egy kicsit?
...hogyan lenne az? Rengeteg elment nyugdíjba a 40 évessel, most már a javarészük, aki oktat nem is élt 90 előtt kábé!
Az eü?! Ne legyen vele dolgod!!! Ezt vedd jókívánságnak!
A rohamtempóban fejlődik meg jó volt... Bearanyozta a napomat!
"Az eü pedig, nem tökéletes, de rohamtempóban fejlődik."
Csak nem Magyarországon!
Az, hogy egy pár épületet felújítanak, némelyikbe még vesznek újabb gépeket is , de csak napi pár órát használhatják, ha egyáltalan marad még otthon olyan orvos, aki kezelni tudja, nem fejlődés!
10-es.
Szerintem lerágott csontokat dobott fel. Baloldali média túlsúly... Hogyne. Liberális bíróságok... Persze. Bárki szidhatja a kormányt - amíg ki nem rúgják innen-onnan - persze... Elcsalták a pesti választást - és még vegyem komolyan is?... Az ellenzéki pártok össze-vissza hazudnak...igen...hogyne..... hol is vannak a helyreigazítások halomban?
Reméltem, hogy ironizál - ennek megfelelően reagáltam.
Remélem már nem tanulsz, mert, ha igen, akkor nagyon nagy baj van.A középiskolákban (de már általánosban is) nagyon megy a balos agymosás, az egyetemekről már ne is beszéljünk.Rengeteg fiatal tanár van, aki egyszerűen kiirtja a diákokból a véleményüket, és a sajátját erőszakolja beléjük.
Egészségügyről pedig: jobban jár az, aki most kerül kórházba, mint az, aki tíz évvel ezelőtt került.😉
2001-től 2013-ig dolgoztam iskolákban és óvodákban. Többen is. Nem igaz, amit állítasz.
Egészségügy. Sajnos tapasztalat - hosszú távú. Nem igaz, amit állítasz.
Nem vagyok szoci vagy libsi - de hülye sem.
Nem ironizálok.Az igazságot próbálom eljuttatni minél több emberhez.De látom, hogy hiábavaló a munkám😪
A balos médiatúlsúly (ami szerinted nem létezik, szerintem meg: index, 444, hvg, atv, mérce, 24.hu, magyarnarancs, rtl, zsurpubi, népszava stb..) túl jól látta el a propagandafeladatot.
Én meg jelenleg is tanulok és tudom, hogy igaz.
index....atv.... azigen!
M1, Hírtv, az összes megyei hírlap, ami csak létezik, origo, nemzeti inzultáció, kormányinfo, még a járványtájékoztatókat is felhasználták mindenféle agrárminiszteri meg egyéb kampányokra, politikai lejáratásokra... Közterületi felületek....stb.
Ha jelenleg is tanulsz, azt jól teszed. De jobban teszed, ha nem kommunistázol, mert jó eséllyel nem is éltél akkoriban. Azért nem tudod azt sem, hogy nálunk sosem volt kommunizmus. Max. cucializmus.
Ha még tanulsz, ne ilyesmibe fektess energiát! A fidelitas-t pedig nagy ívben kerüld el, mert ott valóban agyhalottak vannak. Sajnálatos módon egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!