Támogatnátok vagy elleneznétek egy Független Roma Terület létrehozatalát?
Mint tudjuk, a roma-magyar együttélés folyamatosan súlyosbodó probléma. Tegyük fel, szavazást indítanának a témában:
ÉK-Magyarország az övék lenne. Úgy ahogy van. Földek, ingatlanok, berendezések, kórházak, iskolák, gyárak. Teljes mértékben a romák rendelkeznének felette, azt csinálnának, amit jónak látnak. Minden magyarnak el kellene hagynia, és minden romának itt kellene élnie.
Tényleges valójukban kiteljesedhetnének. Roma jogrendszer, roma orvosok, roma egészségügy, roma bíróság stb.
Azonban többet nem léphetnék át a határt a magyarokhoz és a magyarok sem hozzájuk. Bármelyik oldalon a határsértőt azonnal lelőhetnék.
Hogyan szavaznál?
Öreg! Válaszoltál a kérdésre, szavaztál, itt vége is a történetnek. Annyi más kérdés van ezen az oldalon, fáradj szépen át egy másikhoz.
Kutyát nem érdekel, hogy milyen szakon vagy milyen egyetemen tanulsz. Ez egy anonim fórum ember, hát ne itt bizonygasd már a zsenialitásodat... arra ott a való élet.
ON:
Utoljára, az álláspontom.
Megértek mindenkit, aki nem akarna újabb megyéket elveszíteni. Én sem.
Csakhogy a probléma folyamatosan súlyosbodik, egyre gyorsuló ütemben. Az egyik válaszoló linkelt egy cikket, amelyben a 2034-es Magyarországról írnak előrejelzést.
Szerintem teljesen helytálló.
Egyszerűen semmi esélyt nem látok rá, hogy itt bármi változás lenne pozitív irányba. Az emberek nagyrésze amúgy is csak Orbán-Gyurcsány kettősben tudnak gondolkodni, holott egyik se foglalkozott a problémával, sőt, még támogatják is a probléma növekedését.
Szerintem esélyes, hogy két évtizeden belül amúgy is az egész ÉK-i országrész teljesen fertőzött lesz, egy nagy No-Go zóna lesz belőle.
Akkor már én inkább lemondanék róla, ha ezzel megállíthatnám a fertőzést.
Köszönöm az intelligens hangvételű válaszokat függetlenül az álláspontjuk irányától.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!