Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha megszűnne az ellenzéki...

Ha megszűnne az ellenzéki média, akkor mindenki a Fideszre szavazna?

Figyelt kérdés
Van még 444, 24, HVG, RTL.

2020. júl. 27. 18:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
Az RTL egy német multi, 444 mögött pedig a Media Development Investment Fund (Soros) áll stb. Ez nem magyar ellenzék, hanem külföldi érdekcsoportok. Pont azért van harmadjára kétharmad, mert nincs magyar ellenzék.
2020. júl. 27. 20:29
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Én tuti nem ugyanis nem ajrok szavazni :D
2020. júl. 27. 21:14
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem, akkor is lennének ellenzéki szavazók. Látod például a Kádár-rendszerben csak az volt megengedve hogy szeresd a rendszert, mégis rengetegen utálták.
2020. júl. 27. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Én pár hét múlva Németországba költözöm hálistennek. Majd onnét megírom, hogy mennyire van rám hatással a kormánymédia vagy sem.:D
2020. júl. 28. 04:40
 15/22 readymix ***** válasza:
81%
14/14 Az én gyerekeim már több mint 1 éve autodeportálták magukat Bécsbe. Mindent felszámoltak itthon, az autójukat is honosíttatták. Jól érzik magukat, klassz munkájuk van. Lakást bérelnek Floridsdorfban. Össze sem lehet hasonlítani a körülményeket és a juttatásokat, ami szintén számít nem csak a jövedelem. Azt kapod, amiért fizetsz. Nem húznak le mindenhol. Tartományi kártya, éves fizetési bónusz, éves bérlet, rendes bejelentés, tisztaság, normális utak, kiemelkedően jó tömegközlekedés. Ketten kb. 360 eurót költenek kajára. Tudod, hogy mire számíts. Nem változnak hetente a jogszabályok.
2020. júl. 28. 08:01
 16/22 anonim ***** válasza:
65%

Akkor sem szavazna mindenki a Fideszre. A kormányfüggetlen média feladata nem az, hogy az ellenzéket juttassa kormányra, illetve a jelenlegi kormányt megbuktassa, hanem az, hogy a lehető legtöbb információt eljuttassa az emberekhez. Azokat is, amiket a kormányoldal médiája titkol. A választók pedig az összes kapott információ alapján 4 évente tudnak hozni egy döntést, amit aztán mind a hazai állampolgárok, mind a külföld tiszteletben tart, tehát a megválasztott kormány legitimmé válik.

A jelenlegi közmédia és a kormányszócsövek egy torz képet mutatnak a valóságról, sőt sok esetben nem is a valóságot mutatják be, ezáltal alkalmatlanok az objektív tájékoztatásra. Az nem baj, ha bemutatják az ellenzék gyengeségeit, de az már igen, hogy kormány részéről ugyanezt nem teszik meg, sőt kifejezetten titkolják. Az pedig különösen problémás, hogy ezen felül hazugság gyárként is működnek, rengeteg valótlanságot állítanak, amivel egy adott politikai erő (jelen esetben a kormány) szekerét tolják.

A probléma az, hogy ellenzéki média nélkül legitim kormány nem is létezhetne, mivel a választók csak hazugságok illetve rész igazságok alapján tudnák meghozni a döntésüket. Ezáltal a megválasztott kormány nem lenne legitim, ami azt jelenti, hogy egyrészt káosz lenne az országban (polgári engedetlenség), másrészt a külföld sem ismerné el a választott kormányt, a pénzcsapokat automatikusan elzárnák, ezáltal az ország napok, maximum hetek alatt omlana össze teljesen.

2020. júl. 28. 08:44
 17/22 anonim ***** válasza:
24%
Orbán a 25 centis farkával lazán letarolja a buta libernyákokat a színről. Ő volt katona is és csomó időt töltött edzéseken még ha nem is látszik rajta. Hajrá Csúti!
2020. júl. 28. 13:03
 18/22 anonim ***** válasza:
32%
Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre!
2020. júl. 28. 13:49
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem feltétlen, mert én nem tartom valószinűnek, hogy Norvégiából, ahol 10 év alatt egy tehermentes 60nm-es lakást össze tudtam kaparni tróger munkával, úgy, hogy nem éheztem, hazavágynék szavazni bármilyen gané tolvaj getcire is....
2020. júl. 28. 14:58
 20/22 anonim ***** válasza:
58%

#8-as KI MEGY HAZA?

4 éve költöztünk ki Angliába (2-en), Németországba (1), Írországba (2-en) és USA-ba én egyedül.

Tartjuk a kapcsolatot azóta is napi rendszerességgel és röhögünk a markunkba hogy milyen szintű agymosás folyik "szeretett hazánkban"...

Egy poén amilyen rezsimet kiépített magaköré Orbán, de ez kell nektek, csak maradjatok :D

2020. júl. 28. 17:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!