Az ország adósítással!
Tudta, hogy szarul áll a költségvetés de a saját miniszterelnökségét nem akarta a korrekcióval kezdeni 1.5 évvel a választás előtt! Inkább hagyta, olyan mértékig elszállni az államadósságot, hogy a mai napig is nyögjük.
Szűk-látó, öncélú viselkedés volt!
Ha akkor elveszti a 2006-os választást a politikai hitele megmaradt volna középtávon. Már újra miniszterelnök lehetett volna.
Nekem ezt nem veszi be a gyomrom. Lehet mondani sok rosszat az Orbánra de ő eddig nem süllyedt. Nála a költségvetés mindig rendbe volt. Ez tény!
A hazudozás, a nagy f@szság, a sárdobálás, hogy le kell kommunikálni a dolgokat, ezek bele férnek egy demokráciába. Illetve nem tud másképp működni szerintem.
A második bűne, hogy nem veszi észre, hogy miatta nem lehet leváltani a NER-t. Nem áll félre mert hajtja a reváns vágy elsősorban.
Ha ő eltűnt volna a magyar politikából, Orbán rég megbukott volna!
Szerintem a legkártékonyabb magyar politikus a rendszerváltás óta!
Ezt úgy mondom, hogy én szavaztam már mindenkire, szocikra is, nem vagyok fidesz fan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!