Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt Gyurcsány legnagyobb...

Mi volt Gyurcsány legnagyobb bűne?

Figyelt kérdés

2020. júl. 27. 14:42
A kérdező szavazást indított:
2006-os szemkilövetés
Magyarország eladósítása
Folyamatos gyűlöletkeltés a Fidesz ellen
Index bedarálása
Főpolgármesterválasztás elcsalása kamugeri javára
32 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Én nem mondanám azt, hogy "bűn", mert ha az lett volna, akkor most börtönbe lenne. Leginkább minden téren pocsék volt a kormányzás. De mégis összességében azt mondanám a legnagyobb bűnének, hogy még mostsem hagyta el a politikát, hanem az ellenzéket teszi tönkre.
2020. júl. 27. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Algopyrin vénykötelessé tétele.
2020. júl. 27. 14:50
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Hogy megszületett...👎👎
2020. júl. 27. 14:51
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy nem egy gyárban dolgozik valami hasznosat, hanem a magyarok életét keseríti már évtizedek óta.
2020. júl. 27. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Az, hogy képtelen visszavonulni. Ugyanolyan megosztó személyiség, mint Orbán.
2020. júl. 27. 15:08
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Csődközelbe juttatta az országot, xenofób uszítás, miegymás. És ezek ellenére még mindig a politikában ripacskodik, mint akkora "szakértő", de anno gyáva módon takarodott el a végén amikor már tarthatatlan volt a helyzet, hogy más vigye el a balhét.
2020. júl. 27. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor számolta a prímszámokat.
2020. júl. 27. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megszületett.
2020. júl. 27. 16:10
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Arra aztán tojok, mi fájt a Fidesz-banda és mindenféle őrjöngésre kiképzett zsebszervezeteik lelkivilágának... Mondok mást. Például Gyurcsány úr, a nagy, eszeveszett, modernista kitalálta, hogy majd épít kifűthetőbb minisztériumokat a lerozsdazónázott pályaudvar helyén. Odáig eljutottak, hogy felszedték a ceglédi oldalon a vonatok alól a vágányokat, azt szépen ott meg is állt a csodálatos történet. Tucatnyi Biharkeresztes felé menő vonat azóta nincs, mert hát hova férne. Ami máshová került, annak a helyén meg más pályaudvaron más vonat nincs azóta. Egy csomó elővárosi vonat csak óránként tud járni, esély nincs jövőbeli bővítésre, mert hova persze. Azóta ott áll újabb húszperceket a bejárati jelzőknél az összes késegető vonat, hogy egyáltalán beférjenek valahogy peronhoz az össze-vissza csonkolt Nyugatiba. Nem számít, hogy rokkan bele a 30 km-ről 4-5 órákat ingázó nyomorult, nem számít az se, hogy húsz kilométeres dugók vannak a fővárosba bevezető utakon, mert az összes pályaudvar helyén plázákat irodaházakat meg minisztériumi negyedeket kellett a "jövő embereinek" vízionálni, miközben rég az ötszörösére kellett volna emelni az elővárosi vonatok számát. "Gyerünk, adjuk el az államot!" Azóta úgy kell tömött vonatonként ezreknek leszállni két vonat közé a mocsokba, egy egy méter széles árokba "15 éve ideiglenesen", a kutyát nem zavarja odafenn.
2020. júl. 27. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ország adósítással!

Tudta, hogy szarul áll a költségvetés de a saját miniszterelnökségét nem akarta a korrekcióval kezdeni 1.5 évvel a választás előtt! Inkább hagyta, olyan mértékig elszállni az államadósságot, hogy a mai napig is nyögjük.

Szűk-látó, öncélú viselkedés volt!

Ha akkor elveszti a 2006-os választást a politikai hitele megmaradt volna középtávon. Már újra miniszterelnök lehetett volna.

Nekem ezt nem veszi be a gyomrom. Lehet mondani sok rosszat az Orbánra de ő eddig nem süllyedt. Nála a költségvetés mindig rendbe volt. Ez tény!

A hazudozás, a nagy f@szság, a sárdobálás, hogy le kell kommunikálni a dolgokat, ezek bele férnek egy demokráciába. Illetve nem tud másképp működni szerintem.

A második bűne, hogy nem veszi észre, hogy miatta nem lehet leváltani a NER-t. Nem áll félre mert hajtja a reváns vágy elsősorban.

Ha ő eltűnt volna a magyar politikából, Orbán rég megbukott volna!

Szerintem a legkártékonyabb magyar politikus a rendszerváltás óta!

Ezt úgy mondom, hogy én szavaztam már mindenkire, szocikra is, nem vagyok fidesz fan.

2020. júl. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!