Ellenzékiek, ti olastok jobboldali lapokat?
Figyelt kérdés
Nem2020. júl. 27. 14:23
11/18 anonim válasza:
OLVASTOK, lesz az fijam, ülj le egyes!
12/18 anonim válasza:
Csak azt, amit a brüsszeliek megengednek.
13/18 anonim válasza:
Én igen. A mandiner régebben - szoftkonzervatív portálként - még kifejezetten színvonalas volt, és még most is - pedig már a kormány felzabálta - egész értelmes írásokat is leközöl. Néha a 888-ra, vadhajtásokra is elnézek, de inkább csak röhögni a sötétségen, ezeken még értelmes cikket nem olvastam.
14/18 anonim válasza:
1, attól h vki ellenzéki, még lehet centrista, vagy ne adj isten jobboldali is, nemtudom ez mért nem egyértelmű.
2, ha van ballib (???), akkor jobblib is van?
3, kérdésre válaszolva igen, a szavazás opcióinál borzalmasabbat viszont igen nehezen adhattál volna meg...
15/18 anonim válasza:
Én csak az objektív és független, tárgyilagos 444-et olvasom és az ATV-t nézem. Ott még sose mondtak olyant, amivel ne értenék egyet az utolsó betűig!
16/18 anonim válasza:
A szomorú helyzet az, hogy a mandineren kívül nem igazán van értelmes ún. jobboldali lap Magyarországon. Az origo, vadhajtasok, 888 és társai szerintem a legtöbb embernél akinek több van 8 általánosnál máf kiüti a biztosítékot annyira ostoba alja propagandagyárak.
17/18 hollófernyiges válasza:
A Gazda nem tűri a saját véleményt, még ha a saját táborból jön is. Ezért nyírták ki a heti Választ is.
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!