Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Indexről az a hír terjed,...

Az Indexről az a hír terjed, hogy Dul Szabika mielőtt szétrobbantotta a szerkesztőséget Gyurcsánynéval tárgyalt?

Figyelt kérdés

Ha ez igaz, akkor ez az egész mögött is csak a pénz húzódik meg. egy másik média felület javára?

Ezt abból tudhatjuk majd meg. hogy az index vezető szerk, jól fognak kijönni ebből! Az index "mezei" újságíróit pedig megetették a nagy független index.hu való harcáért? :(

Különben a Klárika nem került volna a képbe!

2020. júl. 25. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Egyértelmű,hogy a pénz áll mögötte.Kár időt pazarolni erre az ügyre.Az indexet feláldozták,hogy lehessen miért tüntetni és zavargásokat kelteni.Ennyit megér nekik...
2020. júl. 25. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Hol van erre bizonyíték?
2020. júl. 25. 20:31
 13/16 A kérdező kommentje:

Hoppácska! Ezek szerint mégsem azzorbán robbantotta szét a szerkesztőséget?

Nahát mik vannak,

" Németországban rendőrök szíjon vezették volna el,

vagyis büntetőjogi következményei lennének annak, amiért a konkurenciának – nevesítette is a 24.hu-t és 444-et – információkat adott ki az Index.hu Zrt. igazgatósági ülésén elhangzottakról."

Hát igen a brka magyarokkal mindent meg lehet etetni! Ha itt valóban demokrácia lenne, akkor Dull Szabolcsot már rég csíkos pizsamában oszthatná az észt!

2020. júl. 25. 21:33
 14/16 A kérdező kommentje:
2020. júl. 25. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
16%

Hogy ne értené 10-es?

A független amelyik szidja az Orbánt. Az objektív meg amelyik tagadja a valóságot a PC nevében.

2020. júl. 25. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:
92%
Ebben a cikkben nincsen konkrét név. Meg Bodolai az Index szétrobbantása után azért nem a leghitelesebb forrás. Neki az az érdeke, hogy ezt mondja. (Ugyanakkor én is hallottam olyat, hogy Dull Karácsonnyal volt szorosabb kapcsolatban. Pedig én ellenzéki vagyok, ezt nem helyeslem minimálisan sem, ha igaz.)
2020. júl. 25. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!