Mi történik, ha Orbán Viktor visszavonul vagy meghal?
Figyelt kérdés
Ahogy magukra szabták a váasztási törvényt, nem hiszem, hogy simán le lehetne váltani. Ha bekövetkeznek a fentiek, összeomlik a rendszere?2020. júl. 25. 12:35
11/30 anonim válasza:
Ugyanaz mint minden hasonló szervezetben.
Harc amíg meg nem lesz a következő keresztapa.
12/30 anonim válasza:
A csapatban kutya nagy "Ki legyen a főkakas?" pankráció-vb indul majd el, hiába is jelöli ki még ezen történet előtt az utódját.
Közben az ország meg csak elvegetál addig valahogy...
14/30 anonim válasza:
Ünnepelni fogok, és veszek popcornt, hogy nézzem hogy esnek egymásnak a fideszes elvtársak
15/30 anonim válasza:
Kárörvendő, hazaáruló, mocsok egy banda ez a magyar nép (tisztelet a kivételnek) habár nem tudom mit vártam a gyakori kérdésektől
16/30 A kérdező kommentje:
Utolsó! Tehát, aki nem szereti OV-t, máris hazaáruló? Röhejes
2020. júl. 25. 16:00
17/30 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, hogy még magasabb legyen a koleszterin-szintje és a koszorúere az igazság pártjára álljon!
18/30 anonim válasza:
Tőlem akár lámpavasra is akaszthatják, csak vége legyen ennek az őrületnek. Egyébként pedig, lehet hogy sokára de ha túl messzire megy, úgy is az lesz a vége.
19/30 anonim válasza:
#15 vagyok.
Kedves Kérdező! Az ellenzék milyen értékeket képvisel, ha megkérdezhetem?
20/30 anonim válasza:
Kit érdekel? Nincs ellenzék. De itt nem is róluk van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!