Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az INDEX-es balhé?

Mi ez az INDEX-es balhé?

Figyelt kérdés

Totálisan elveszítettem a fonalat. Valaki leírná pontosan, hogy mi történt főleg az előzményeket.

Annyit tudok, vége lesz az Index-nek mert kirúgták a főszerkesztőt. De miért rúgták ki? És ki rúgta ki? Mi ez a tüntetés?

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. júl. 25. 10:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%
Hehhh én nem mondtam, hogy király vagyok de köszönöm , ha így gondolod megengedem, hogy legyél talpnyalóm XD. Na de viccet félretéve az eredeti feltevés az volt , hogy ne csak magyarnarancsot linekeljek hát megtettem nyílván az Origo meg a többi szinteteken lévő mocsok ilyeneket nem hozz le ott csak Soros,Brüsszel,Migráns meg a földre szállt isten mindennapjaival foglalkoznak vagyis Viktorral
2020. júl. 25. 11:09
 22/23 anonim ***** válasza:
66%

"A független lap azt jelenti, hogy kizárólag tárgyilagos tényekre támaszkodik, mindkét fél érveinek figyelembe vételével."

Na látod, fogalomzavarban vagy, ill. szándékosan ferdítesz, hazudsz.

A független szó jelentését kavarod a tárgyilagos, objektív, kiegyensúlyozott szavakkal.

De azért jó, hogy még te is elismered, hogy a közmédia már rég a legkevésbé sem nevezhető függetlennek. ;)

2020. júl. 25. 11:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Arról van szó, hogy ha az Index már nem független, akkor sokan attól tartanak hogy oda a szólás és sajtószabadság Magyarországon.
2020. aug. 4. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!