Ha az Index ennyire független volt akkor miért sír utána ennyire az összes ellenzéki párt meg ellenzéki ember?
Én olvastam rendszeresen az Indexet de azért ne állítsuk már be függetlennek, tudom ezzel erősködtek nap mint nap, de olyan messze álltak a függetlenségtől mint az origo meg a pestisrácok..
Az ellenzékről sok esetben nem hoztak le kellemetlen dolgokot, a kormány ütötték vágták még ha jót csináltak kivételesen akkor is próbálták ezt cáfolni..
Ha ők ekkora sztárok akkor alapítani kell egy másik oldalt és ennyi.
Függetlenség =/= objektivitás, pártatlanság.
Jó lenne megtanulni már végre a szavak jelentéseit. Ja, és ha már itt tartunk:
menedékkérő =/= bevándorló
Attól még , hogy "magyar" EU képviselő =/= a magyarral.
CS1K, Donáth, Dobrev, Ujhelyi és a többi mint hazaárulók, akik normális országban már börtönben lennének nem milliós fizetést vennének fel, hogy külföldi érdekeket szolgálnak és Magyarország ellen kampányolnak.
"CS1K, Donáth, Dobrev, Ujhelyi és a többi mint hazaárulók, akik normális országban már börtönben lennének nem milliós fizetést vennének fel"
Remélem a többi alatt Trócsányi Lászlóra, Szájer Józsefre, Járóka Líviara, Deutsch Tamásra gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!