Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az Index ennyire független...

Ha az Index ennyire független volt akkor miért sír utána ennyire az összes ellenzéki párt meg ellenzéki ember?

Figyelt kérdés

Én olvastam rendszeresen az Indexet de azért ne állítsuk már be függetlennek, tudom ezzel erősködtek nap mint nap, de olyan messze álltak a függetlenségtől mint az origo meg a pestisrácok..

Az ellenzékről sok esetben nem hoztak le kellemetlen dolgokot, a kormány ütötték vágták még ha jót csináltak kivételesen akkor is próbálták ezt cáfolni..

Ha ők ekkora sztárok akkor alapítani kell egy másik oldalt és ennyi.

2020. júl. 25. 08:09
1 2
 11/17 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
84%

Függetlenség =/= objektivitás, pártatlanság.

Jó lenne megtanulni már végre a szavak jelentéseit. Ja, és ha már itt tartunk:

menedékkérő =/= bevándorló

2020. júl. 25. 10:21
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Mi ez a jel =\=
2020. júl. 25. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyenlő...
2020. júl. 25. 11:08
 14/17 A kérdező kommentje:

Attól még , hogy "magyar" EU képviselő =/= a magyarral.

CS1K, Donáth, Dobrev, Ujhelyi és a többi mint hazaárulók, akik normális országban már börtönben lennének nem milliós fizetést vennének fel, hogy külföldi érdekeket szolgálnak és Magyarország ellen kampányolnak.

2020. júl. 25. 11:13
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

"CS1K, Donáth, Dobrev, Ujhelyi és a többi mint hazaárulók, akik normális országban már börtönben lennének nem milliós fizetést vennének fel"

Remélem a többi alatt Trócsányi Lászlóra, Szájer Józsefre, Járóka Líviara, Deutsch Tamásra gondolsz.

2020. júl. 25. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Normális országban a teljes fidesz egy börtönben ülne a szocikkal és az ex-kommunistákkal (bár itt elég nagy az átfedés a fidesszel :) ) és az lenne a kiemelet büntetés, hogy orbánnal és gyurcsánnyal kéne magánzárkába lenni 3-an annak, aki rosszalkodik. Amikor mind jók akkor csak vitya lenne együtt fletóval.
2020. júl. 25. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem a népeket én itt. Aki nem szerette az Indexet az nyilván olvasta és azért nem. De akkor meg minek olvasta? Onnét tájékozódott gondolom. De akkor meg szerette olvasni. Vagy mi.
2020. júl. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!