Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az index szerkesztői is...

Az index szerkesztői is közmunkára mennek?

Figyelt kérdés
Olvasom itt, hogy sokan sajnálkoznak, hogy munkanélküliek lettek sokan az indexnél. Nem tudom mennyit kerestek, biztos alig lehetett megélni belőle. Most mi lesz velük ? Ők is mennek a honvédségbe közmunkára?

2020. júl. 25. 02:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem, csinálnak még egy szélsőséges, magyarellenes oldalt. Amúgy azért van minden cikkben helyesírási hiba, mert nem a magyar az anyanyelvük.
2020. aug. 7. 08:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Igazából néha tényleg csak olvasgatom a fideszes kommenteket és folyamatosan az villog a fejemben, hogy "ezek egy alternatív valóságban élnek". Elképesztő.

Ilyenkor egy pillanatra el is hiszem, hogy tényleg talán én nem látok jól valamit, talán bennem van a hiba, és annyira elvakult vagyok az álláspontommal, hogy nem veszem észre az "érveik" igazát.

Ilyenkor egésze egyszerűen felcsapom az origo.hu-t, és az mindig újra visszaránt a valóvilágba.

Idézek három véletlenszerű címet az Origoról.

"A radikális baloldali csőcselék eszméletlenre rugdalt egy fiatal fehér férfit Portlandben, a rendőrség senkit nem tartóztatott le - videó"

"Újabb baloldali kerületben tűzték ki az LMBTQ-zászlót

A Hitlert dicsérő gyurcsányista polgármester, László Imre kerületében..."

"Menczer Tamás: A baloldal hamis vádakkal támadja a kormányt"

És ez nem a politika rovat, hanem a mindennapi aktuális hírek.

2020. aug. 17. 23:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Kaput
2021. jan. 12. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!