Mi a véleményetek arról, hogy lef*szozta valaki a győri alpolgármestert,aki erre belerelte a kommentelőt?
2020. júl. 23. 11:10
1/21 A kérdező kommentje:
Beperelte
2020. júl. 23. 11:11
2/21 anonim válasza:
Hallatlan! Hogy mik vannak! Én meg tanúja voltam, hogy Debrecenben az egyik autós rákiabált a másikra, és nagyon csúnyán is nézett közben. Szörnyű dolgok vannak! :-(
3/21 anonim válasza:
Egyet értek, ha DKs jelentette volna akkor is...
Bár mint tudjuk a balliberálisok a liberális nevelés mintapéldái, sok mindent megengednek maguknak, ha meg baj éri őket megy a hiszti, hogy bántanak a konzervatívok, és ezt egy normális akarom mondani libsi jogállamban elnéznék...(pedig csak hiszti)
4/21 anonim válasza:
Milyen pártállású az alpolgármester? Mert attól függ, indokolt-e a jelző, vagy sem!
5/21 anonim válasza:
Azért a szólásszabadságnak is megvannak a határai.
6/21 anonim válasza:
Az hogy ha valaki ilyen sértődős virágszál, akkor ne menjen politikusnak.
7/21 anonim válasza:
mert a fasiszták nem rinyálnak a joagaikért ha sérelem éri őket, igaz, nyalonc #3
8/21 anonim válasza:
"Milyen pártállású az alpolgármester? Mert attól függ, indokolt-e a jelző, vagy sem!"
Ja,hogy már itt tartunk a Haladó Szellemiségű Huszonegyedik Században?
9/21 anonim válasza:
Azért vicc az egész. És mit állapított meg a bíróság? Hogy nem szó szerint egy kétlábon járó fasz vagy mi?
10/21 anonim válasza:
"mert a fasiszták nem rinyálnak a joagaikért ha sérelem éri őket, igaz, nyalonc #3"
XD, én nyalonc, olvasd el mégegyszer mit írtam. Te kinek vagy a kutyulija, csak nem?
Amúgy meg egy szóval se mondtam, hogy melyik párttal szimpatizállok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!