Örültök hogy vége lesz az Index nevű liberális hírportálnak és eggyel kevesebb agymosó média lesz?
#23/23
Ha valaki elfogulatlan és bizonytalan (tehát nem "szektatag", aki véresszájjal gyűlölködik a pártja mellett), akkor nem kezd el általánosítva mocskolni embereket amiatt, hogy melyik párt támogatása mellett döntenek.
Ki mondta, hogy elfogulatlan vagyok?? Utálom orbánt. Azt kérdeztem, hogy honnan tudod melyik pártra szavaznék? Azt el se tudod képzelni, hogy egyikre sem? Csak azért mert utálom a korrupt fideszt és élén orbánt, még nem jelenti azt, hogy dk-s, jobbikos, momentumos, mszp-s, stb. vagyok. És nem a fideszesekről írtam amit írtam, hanem a fidesz-hívőkről. Azokról, amik mindent elhisznek orbánnak, soha, egyetlen pillanatig se kérdőjelezik meg bármilyen döntését és bármit mond, bármit tesz, örökké imádni fogják. Vannak ugyanígy gyurcsány-hívők is és más hívők is.
Az a gond, hogy - ahogy ezt már írtam - aki a fidesz és orbán ellen bármi rosszat merészel mondani, az rögtön megkapja, hogy dk-s, vagy imádja a momentumot, az mszp-t és úgy általában az összes ellenzéki pártot, mert a fidesz-hívők szemében az összes ellenzéki párt egy és ugyanaz és az összeset soros pénzeli és hazaárulók, stb. Állandóan ezt nyomja a propaganda-média és ez nagyszerűen át is ment a fejekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!