Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz mikor fogja felvásáro...

A Fidesz mikor fogja felvásárolni az összes ellenzéki médiumot?

Figyelt kérdés
Liberális médiatúlsúly van.

2020. júl. 22. 09:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Frászbúkot kell kitiltani az országból Zuckergestül, ott terjed a liberalizmus.
2020. júl. 22. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze, a Facebook az elsőszámú online szervezkedőhelye a fideszeseknek, ezért hülyék lennének a Facebookot kitiltani.
2020. júl. 22. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
64%

Az ellenzék 50 millióval többet költött Facebook kampányra.

Én benne vagyok jó pár csoportban mindkettő oldalon és azt lehet látni, hogy az ellenzéki csoportokba iszonyat sok álhírt dobnak be, amit zabálnak az emberek, és a legfeltűnőbb átveréseket se veszik észre. Ha beírom, hogy igazából ez egy álhír és nem mondta Orbán hogy el kell venni a nyugdíjat az öregektől akkor felháborodnak rajta és egyből fizetett fidesz troll leszek. Egész egyszerűen olyan mélyre süllyedtek, amiből nem tudom hogy ki lehet e egyáltalán mászni. Meg azt se értem, hogy hogyan lehet megcsinálni azt nekik, hogy ennyi álhírt osztanak meg ott csoportokba és semmi szankció nincs utána.

2020. júl. 22. 19:28
 14/18 anonim ***** válasza:

13: Kezeljük külön az álhírek esetét, mert ez inkább emberi tulajdonságokhoz tartozik és nem a politikai oldalakhoz. Minden oldalon osztanak meg hülyeségeket. Az egyik leghíresebb facebookos eset vagy 8-9 éve volt, amikor azt osztották meg mindenhol, magyarok, külföldiek, hogy a Mars olyan közel lesz a Földhöz, hogy nagyobbnak látszik majd, mint a Hold. Szinte mindenki megosztotta és ami a legnevetségesebb, vagy legszomorúbb, hogy elhitték és figyelték, keresték a nagy Marsot. Láttam, mert akkor voltam fél évig a Facebookon, utána már csak a szakmám miatt és a belelátásom miatt is töröltettem magamat az FB-ről, akkor még teljesen töröltek, mert spóroltak a hellyel.

De amennyire tudom, a megosztások és egyáltalán az FB működése még mindig, azóta is ingyenes, miért kellett volna költenie bárkinek is pénzt ezekre? A cégek hirdetései már más esetek, de még azoknál sem repkednek ilyen összegek, nemhogy a kivéreztetett ellenzéknél. Egymásra mutogatás az van, közben mindkét oldalon vannak ugyanakkora hülyék.

2020. júl. 22. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
A meglévő lapjaikba kellene gyogyósok helyett újságírókat felvenni. Én nem szeretem a politikát, ritkán is olvasok ilyen cikkeket, de ami nem politika abban is nagy a különbség. Az Origo olvashatatlanul pocsék, ezért megyek inkább az Indexre, 24.hu-ra, 444-re stb. Nem lenne egyszerűbb, olcsóbb a vásárlás/elvétel/mittudoménmi melyett írn tudó, értelmes embereket felvenni?
2020. júl. 23. 07:41
 16/18 anonim ***** válasza:
15 - értelmes ember nem áll be olcsó propagandistanak ezért sz...r az összes kormanylap. Konzervatívkent mondom hogy a fidesz megszüntette a konzervatív sajtót, az összeset propagandalappa silanyitottak.
2020. júl. 23. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
És mi történik, ha bedarálják az Indexet, 24.hu-t, hvg-t stb.? Azokból is lesz olvashatatlan Origó? Mert az embereket nem fogják ezek érdekelni. Majd átpártolnak civil lapokhoz, blogokra. Azt nem hiszem, hogy kellő anyagi ösztönzéssel ne tudnának tisztességesebb újságírókat felvenni legalább a nem politikai témákra.
2020. júl. 23. 10:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Majd jön megint a szamizdat és gerillarádió korszak. Vagyis annak a mai megfelelője.

Azért a fejlődést is figyelni kellene.

Azt már mindenki tudja, hogy az internet kiszorította a hagyományos csatornákat (tv, rádió, papírújság, plakátok) még az idősebb korosztályokban is.

Ha az internetes írott sajtót sikerül is egyszer lenullázni, az internetes televíziózás, mint a Youtube érinthetetlen marad. Azt külföldi szolgáltató lévén legfeljebb betiltani, vagy ellehetetleníteni tudják, egy kínai szintű cenzúrázással és a demokrácia pártiak ellehetetlenítésével. Addig viszont képtelenek lesznek megnyerni ezt a csatát, akárhány internetes magazint is vásárolnak fel. A magyar meg ugye egy valamit biztosan nem ad: az internetét :)

2020. júl. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!