A köztévé tudja előre Orbán beszédeit?
Figyelt kérdés
Honnan tudhatta a riporter, hogy tényleg befejezte Orbán a sajtótájékoztatóját? Még a hangsúlyát is éppenhogy csak levitte.
2020. júl. 19. 23:42
1/9 1112 válasza:
Azt mondta a végén, hogy "Elnézést, de vissza kell mennem a holland barátomhoz". Tehát ebből tudhatták, hogy mennie kell. Nem értem, ezzel mi a probléma. :)
2/9 1112 válasza:
*Amúgy köztévének azt hiszem , az M1-et szokták hívni egyébként. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Te ennyire hülye vagy? A linkelt időpontot kell nézni, nem a végét.
2020. júl. 20. 00:00
4/9 1112 válasza:
Jaa, szerintem csak simán közbevágott;mert úgy tűnt kábé, hogy befejezte az előző kérdésre adott választ. Nekem is úgy tűnt. Meg pl itt igyekeznek szerintem, hogy minél több kérdést fel tudhassanak neki tenni, hogy szóhoz jussanak; tehát meg is kell előzni valahol a többi riportert a saját kérdésükkel, mert lehet, hogy nem marad rá idő, hogyha pl sietnie kell valahová. Tehát itt nagyon gyorsan kell nekik kapcsolniuk szerintem; vagy legalábbis praktikus. Hogy tehát minél több saját kérdésére választ kaphasson az adott riporter; amiért odaküldték. Tehát nagyon jól kell időzíteni; mert lehet, hogy még különben egy másik, talán lehet,hogy nem annyira érdekes kérdéssel a másik riporterkolléga beelőz. Amúgy mégegy, érdekesség képpen, el tudok esetleg olyat képzelni, hogy pl valakinek előre elküldenek egy már megírt beszédet ; de mondjuk nem hiszem. Viszont akár még esetleg az is lehetséges, hogy előre elküldték neki a kérdéseit; vagy nemtom. Meg szal úgy látták, hogy kimerítette a választ. De az mondjuk hogy előre elküldik neki a kérdéseit; talán inkább ebben a helyzetben mégse gondolnám; mert szerintem ez csak egy ilyen rögtönzött interjú volt, hogy elcsípték őt a riporterek, mert épp jött ki valahonnan, és akkor tehát ilyen hirtelen kinek ami kérdése föl volt írva, azt bedobta. (már nem tudom, hogyan akartam befejezni az előző mondatot, de szerintem jó lesz így is. :) )
5/9 1112 válasza:
*Mármint nem csak a riporternek, aki a videóba' van benne tűnt úgy, hanem pl nekem is , aki csak így ránézett erre a videóra.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem volt előtte más kérdés, 12 percig beszélt Orbán és a köztévés riporter tette fel az első kérdést.
2020. júl. 20. 00:12
7/9 anonim válasza:
Szerintem a gyíkemberek vannak az egész mögött. Most jó lebuktak!
Hajrá DK + ALAPJÖVEDELEM!!!
8/9 anonim válasza:
"A köztévé tudja előre Orbán beszédeit?"
Ők írják meg neki! (Soros György ötletei alapján.)
9/9 anonim válasza:
Persze, hiszen Orbánnak is ugyanaz a fityisz kommunikációs csoport ír mint a köztévének. Az egész egy gépezet, egy robot ha úgy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!