Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A te életedre konkrétan...

A te életedre konkrétan milyen hatással volt a koronavírus és az azzal kapcsolatos intézkedések? Milyen hatással lenne rá egy esetleges 2.hullám?

Figyelt kérdés
Nem politikai vitát szeretnék nyitni, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy kire, hogy hatott fizikailag, mentálisan, anyagilag stb. Milyen negatívumokat éltél meg?(Ha van pozitívum, az is jöhet, de gondolom, az ritkább.) Mi (volt) a legnehezebb?

2020. júl. 19. 19:10
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk van egy jóga stúdiónk. Kvázi a terem bérleti díjáért dolgozunk. Szerencsére van tartalékunk és én most nem a stúdióban dolgozom.

Semmi gond sincs a szociális távolságtartással, annyira kevesen jönnek a kurzusra. Még talpon vagyunk de ha a második hullámban a maradék kliensünk is elmegy, akkor tönkremegyünk.

2020. okt. 13. 09:22
 32/38 anonim ***** válasza:
79%
Tudom, hogy elég abszurdan hangzik, de nekem inkább előnyöm volt belőle: március óta home office-ban dolgozom, így megspórolom az utazási időt, másrészt pedig nem kell napi nyolc órán át úgy tenni, mintha dolgoznék, ahogy anno az irodában. Így főállás mellett freelancerként kisebb megbízásokat is tudok csinálni, tehát több a bevételem is, mióta home office van.
2020. nov. 14. 17:18
 33/38 anonim ***** válasza:
79%

Én hálistennek megúsztam.

Felvettek főállásba, találtam olcsón egy nekem szimpatikus építési telket, nyáron nem volt tömeg külföldön sehol, nekem így jobban tettszett.

Azóta áttettek home officeba minden második héten aminek pont nem örülök mert nem tudok túlórázni amit később lecsúsztathatok/kifizetnek.

Ami feltűnt az az hogy az emberek nagy részét mentálisan terhelte meg. A boltok ugyanúgy tele vannak mint eddig.

Bulizni nem járok, ez a része nem zavar.

Szoval, csak a munka maradt, így kicsit unalmas, de rosszabb ne legyen.

2020. nov. 14. 18:57
 34/38 anonim ***** válasza:
30%
Elhagyott az asszony egy Juan Miguel miatt.
2020. nov. 15. 11:15
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

A hatás lesújtó: sok a beteg ,halott .

Az árak mennek a felfelé.

Vége lehetne mihamarabb.

2020. nov. 22. 18:17
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam, hogy ennyire elhúzódik majd. Egyre kevésbé viselem jól lelkileg, azt hiszem. És lehet, hogy ennek már testi tünetei is vannak...
2020. nov. 22. 18:22
 37/38 anonim ***** válasza:
26%
A Covid nem létezik a korlátozások meg hidegen hagynak
2021. márc. 10. 23:17
 38/38 anonim ***** válasza:
77%
semmilyen
2021. márc. 11. 11:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!