A te életedre konkrétan milyen hatással volt a koronavírus és az azzal kapcsolatos intézkedések? Milyen hatással lenne rá egy esetleges 2.hullám?
Nekünk van egy jóga stúdiónk. Kvázi a terem bérleti díjáért dolgozunk. Szerencsére van tartalékunk és én most nem a stúdióban dolgozom.
Semmi gond sincs a szociális távolságtartással, annyira kevesen jönnek a kurzusra. Még talpon vagyunk de ha a második hullámban a maradék kliensünk is elmegy, akkor tönkremegyünk.
Én hálistennek megúsztam.
Felvettek főállásba, találtam olcsón egy nekem szimpatikus építési telket, nyáron nem volt tömeg külföldön sehol, nekem így jobban tettszett.
Azóta áttettek home officeba minden második héten aminek pont nem örülök mert nem tudok túlórázni amit később lecsúsztathatok/kifizetnek.
Ami feltűnt az az hogy az emberek nagy részét mentálisan terhelte meg. A boltok ugyanúgy tele vannak mint eddig.
Bulizni nem járok, ez a része nem zavar.
Szoval, csak a munka maradt, így kicsit unalmas, de rosszabb ne legyen.
A hatás lesújtó: sok a beteg ,halott .
Az árak mennek a felfelé.
Vége lehetne mihamarabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!