Ezek közül kit választanátok Miniszterelnöknek Magyarországon?
Válaszba jöhetnek az érvek!😉
(10 opciót tudtam csak "megszavaztatni", de ez nem jelenti azt, hogy válaszba ne írhatnátok mást!)
10-es válaszoló
Kitűnően tükrözöd a magyar proli átlagválasztót! Dobrev vagy Toroczkai! :D Nem semmi, hogy ezt így összehoztad. Az nem számít, milyen jellemdefektjei vannak egyiknek-másiknak, csak ígérjen minél zsírosabbat, ugye?
12
Egyenlőre már az is valami ebben az országban, hogy valaki a politikában megemliti, hogy a magyarok semmit nem keresnek Magyarországon, pedig ugyanannyit dolgoznak mint nyugati embertársaik
Szóval ha havi ezer euró lenne a mininálbér akkor nem szólnék egy szót sem mert csak felvilágositalak, hogy külföldön ez a normális minimálbér, ebben semmi "zsiroskodás" nincs
Csak az ilyen posztkommunisták mint te vannak már hozzászokva az állandó nyomorgáshoz de az, hogy a minimálbér 60.000 Ft úgy, hogy benne vagyunk az Unióban ez egy röhej szerintem még Romániában is jobban keresnek már lassan
Persze Orbán megmondta aki hülyére sikkasztotta már magát az uniós pénzekből a Fideszes tolvaj bandájával együtt, hogy Magyarországon "továbbra sem lesz kolbászból a kerítés"
Ha meg Toroczkai nyerne az meg legalább megnevelné a cigányokat akik igencsak szabadjára vannak engedve ebben az országban
Úgy terrorizálnak tömegesen meg késelnek mindenkit ahogy akarnak, mert homokosok, rendőrspiclik,magyar állam által alkalmazott verőlegények és ezáltal érinthetetlenek ebben a végtelenül szar országban
14.
Nem kívántalak megsérteni, de nem is szeretnék veled vitatkozni. Viszont röviden leírom, mi a gond a felfogásoddal, hátha tanulsz belőle.
1. "Egyenlőre már az is valami ebben az országban, hogy valaki a politikában megemliti, hogy a magyarok semmit nem keresnek Magyarországon"
Kettőnk közül ki a naiv vajon? Aki egy milliárdos szájából hitelesnek tartja, ha felszólal a szegénység ellen, vagy aki - feltételezésed szerint, mert én ennek jelét nem adtam - fidesz-párti? Továbbá: Szerinted hiteles volna-e, ha én egy nagy tál csirkepaprikást kivágnék a kukába, majd másnap arról papolnék, micsoda bűn a pazarlás?
(Amit mondani akartam ezzel: Dobrev szájából nem hiteles, és éppen ezért 0% az esély rá, hogy ha ő bármiféle hatalomhoz jutna, azt az átlag "pórnép" jólétének emelésére használná. Esetleg eleinte, a látszat kedvéért dobna egy kenyeret).
2. Szélsőséges (bár tipikus) "ha nem velem vagy, csak ellenem lehetsz" gondolkodás mód. (A személyeskedést most meg sem említem).
"Csak az ilyen posztkommunisták mint te"
2/a. fingod nincs ki vagyok, ha nem tűnt fel mindenki anonim az oldalon, azonívül egy szóval nem mondtam, hogy támogatom a fideszt. De nyilván, aki nem Dobrevka vagy Toroczkó bácsi rajongója az csak "fidesz-bérenc" lehet, mi?
2/b. ha valakit posztkommunistának lehet nevezni, az Dobrev. Igen hiányos történelmi ismeretek kellenek ahhoz, hogy ezt valaki ne vegye észre, és ráadásul a másik felet vádolja "posztkommunistasággal".
3."Ha meg Toroczkai nyerne az meg legalább megnevelné a cigányokat akik igencsak szabadjára vannak engedve ebben az országban"
Nem, nem nevelné, mert megnyilvánulásai alapján ő is mindig ott van, ahol épp kedvező neki, tehát hiteltelen politikus. (Ja, és ne általánosíts).
Tipikus példája vagy annak, aki csak az előre megszabott keretek (politika) közt, szélsőségekben képes gondolkodni és néhány inkább celebre hajazó politikustól várja a csodát, hogy majd jobb lesz a sorsa. Ki kell ábrándítsalak barátom: azt várhatod.
És hogy megspóroljam neked a további "fidesz-bérenc" meg "A zorbánod" elszólásokat, megmondom, ha nem esett volna le: nem vagyok fideszes. Na, most mivan? Hiba a rendszerben, mert te nem tudsz mást elképzelni, te csak fideszes-dobreves-toroczkais embereket látsz.
Sziasztok!
Köszönöm, mindenkinek aki véleményt megfogalmazott, kiegészítette a listát a válaszában.
Köszönöm, az észrevételed, de a kérdésem, az volt, hogy (Ti) kit választanátok?... Egy elméleti kérdést tettem fel, nem közvéleményt kutatást akartam itt végezni, nem is hiteles, mert rengeteg +felhasználó van, és vannak akik szeretnek "viccelődni".
Tisztelt, #12, #14, #16 válaszolók, lehet vitázni, de megkérhetem, hogy ne essünk ki a "civilizáció medréből". Tőletek, és másoktól is azt kérném, hogy tisztelve a másikat fogalmazzátok meg: a tényeket, véleményeteket, álláspontjaitokat, érveiteket.
(#16 válaszoló- nem fér össze a fejembe, hogy azt írtad, hogy nem szeretnél vitatkozni (ha úgy lenne se lenne semmi baj, főleg a politikában amikor demokrácia van), de mégis vitát kezdeményeztél....XD)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!