Szerintetek ki nyeri majd a 2022-es választásokat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 11:37
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Jobbik
Kereszténydemokraták
Mszp
Dk
Párbeszéd
Mi hazánk
Új kezdet
Liberálisok
Újonnan alakult párt
51 szavazat
1/15 anonim válasza:
A választható szavazatok közül a fele még a parlamentbe se fog bejutni nem, hogy választást nyerni..
A reálisan várható eredmény a Fidesz, csak az a kérdés, hogy 2/3 vagy nem.
2/15 anonim válasza:
A tolvaj-pártként ismert fidesz, biztosan nem!
3/15 anonim válasza:
#3 A sikeres, okos emberek mint te és akikről beszélsz azok kire szavaznak?
MSZP? Momentum?
Valóban okosak lehetnek!
4/15 anonim válasza:
A DK a legesélyesebb szerintem, mivel ellenük uszít leginkább a kormány.. Nyilván azért, mert bennük látják a legnagyobb ellenfelet.
5/15 anonim válasza:
#5 Szerencsére amíg van Gyurcsány meg a DK és aprítják az ellenzéket, addig borítékolt a Fidesz győzelem.
Éljen soká Gyurcsány és csinálják csak a hülyeségeiket, annál tovább lesz a Fidesz hatalmon.
6/15 anonim válasza:
Egy sikeres ember, bármely párthoz is tartozzon nem itt veri a nyálát, hanem van élete.
7/15 anonim válasza:
Remélem az ellenzéki összefogás:)
8/15 anonim válasza:
2022-ben újra Fidesz fog nyerni. Mert az Orbán megmondta 2030-ig akarja az országot irányítani.
9/15 anonim válasza:
""A tolvaj-pártként ismert fidesz""
És melyik a nem tolvaj párt?
Ha van olyan én arra szavazok.
10/15 anonim válasza:
Én egy hamisítatlan magyar celebekből verbuvált pártnak örülnék igazán, amiben szeretett celebjeink közül választhatnák minisztereket lásd: Hajdú Péter, Berki Krisztián, Kasza Tibi, Győzike, Kiszel Tünde, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!