A Momentum elvenné az idős emberek szavazati jogát, egyetértenél ezzel?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 09:35
1/24 anonim válasza:
Nem, de szerencsére ehhez hasonló nyilatkozatot sem találok.
2/24 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a fidesz venné el. Mert akkor szerinted az elfogadható?
4/24 anonim válasza:
Ezzel ásná el magát a Momentum. Amellett, hogy alap emberi jogokat sértenének még támogatójuk sem lenne.
5/24 anonim válasza:
És most emellett kiállt az Momentum, mint párt?
6/24 anonim válasza:
"A populisták megnyerték az idősebb, szegényebb, vidéki és alacsonyabb iskolázottságú szavazókat," - Kádár Barnabás, Momentum Facebook.
Nagyon fals érv, hogy a jövöről a fiatalok szavazzanak, mert nekem van nála fiatalabb gyerekem is, idősebb is még egyáltalán van.
Neki még tán sohasem lesz, ahogy elnézem az ábrázatát.
Ezért NEKI nincs köze a jövőhöz, max 30-40 évre.
Nekem még van, tán még többszázra is.
7/24 A kérdező kommentje:
Nekik a 18 éves szavazók kellenek akik nem emlékeznek még a Gyurcsány haverjuk pusztítására.
2020. júl. 17. 09:49
8/24 anonim válasza:
#7 De még bőven nyugdíj alatt vannak olyanok is akik bőven emlékeznek még rá.
9/24 A kérdező kommentje:
#9 Köszönjük a kulturális, DK-s Momentumos megnyilvánulási szintedet, de ha elolvasnál nem sok mert csak 8 válasz volt akkor megtalálnád a megfejtést.
2020. júl. 17. 10:09
10/24 anonim válasza:
Ezzel épeszű ember nem érthet egyet.A minap írta egy 60év körüli szimpatizánsuk,hogy ő már csak a Momentumba látja a reményt.Hát lehet meggondolja magát gyorsan.
Egyébként én is elvennék szavazati jogot egy rétegtől,az aluliskolázott hosszú ideje óta nem dolgozóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!