Hogyan lehetne kiírtani a férgeket?
Figyelt kérdés
Minden tele van különböző férgekkel, pl legyek szúnyogok.
Úgy halottam hogy a kormány már nem is foglalkozik az írtással.
Miért nem írtják a férgeket?
2020. júl. 16. 08:59
1/16 anonim válasza:
Mert a politika lényege nem a társadalom gondjainak megoldása hanem a közpénzek ellopása, meg a hatalom. És ez mindenkire érvényes aki hatalmon van.
2/16 anonim válasza:
Vagy provokatív a kérdés vagy egyes voltál biológiából. Ha nem tudnád a férgek a föld alatt vannak mint pl a giliszta. Ennyi időt töltesz a föld alatt hogy zavarnak? Ha a szúnyogméretűekre gondoltál az semmi esetre sem féreg max rovar.
3/16 anonim válasza:
Lakóhelyemen volt szúnyogírtás nemrég.
4/16 A kérdező kommentje:
Én minden rovart féregnek nevezek.
Itt a környéken nem írtják.
2020. júl. 16. 09:15
5/16 anonim válasza:
#4 Gondolom buktál bioszból, semmi gond. Már régóta tart az országosan elrendelt szúnyogírtás, felénk "csak" kettőször volt 2 héten belül. Ha helyileg nem végeznek gyérítést ez sokkal inkább a helyi önkormányzaton múlik nem a kormányon, vagy esetleg a helyileg megbízott cég nem hajlandó elvégezni a megrendelt szúnyogírtásokat.
6/16 anonim válasza:
Ha nincsenek rovarok akkor felborul az élővilág és a végén te sem fogod magad jólérezni egy lebetonozott steril világban
7/16 A kérdező kommentje:
Nah itt most nem az elnevezés a lényeg, hanem az hogy minden tele van férgekkel.
Nem tudok nyugodtan semmit se csinálni mert 2 perc alatt megtámadnak a férgek.
Itt nyüzsög minden féle rovar faj, ennek egy részét még nem is láttam.
Utolsó boruljon fel, nem fognak hiányozni!
Itt nem repkednek a féreg írtó repülők, ez tény...
2020. júl. 16. 09:53
8/16 anonim válasza:
#7 Még jó hogy nem repkednek mert az idéntől tiltott, max éjszaka autóval végzik. Oké nem az elnevezés a lényeg csak elsőre azt sem tudtuk hogy mi a fenét szeretnél.
9/16 anonim válasza:
Azt hittem a férgek a libbantak / hazaárulók / komcsik / nácik / vagy valami más csoport lesznek.
10/16 mindentudó99 válasza:
Liberális férger ràgjàk èdes hazànk nemes testét ezt már Torgyàn is megmondta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!