Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Budapestiek kevésbé igaz...

A Budapestiek kevésbé igaz magyarok, mint az erdélyi magyarok?

Figyelt kérdés
Vagy, a Budapestiek már egyenesen hazaárulók?

2020. júl. 15. 13:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

30. Te ugyanaz vagy, mint akiket szidsz, csak a másik véglet. Ugyanolyan demagóg, gyűlölködő proli. Ebből a temperamentumból és ocsmány, alpári, primitív megnyilvánulásból

egy cigánynak tippeltelek volna a rossz féléből.

Kezdjük ott, hogy kinek képzeled magad, hogy megmondd ki a magyar és ki nem? Ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, akkor az nem magyar? Sőt még ember sem?

Az állításod szerint azért hiszik azt az emberek, hogy elszívjátok az adójukat, mert hazudtak nekik. Akkor ha hazudtak nekik és ők csak át vannak verve, miért lennének gerinctelenek? Azt hiszik nekik van igazuk és jogos a vádjuk, miért lennének besúgók? Már itt önellentmondásba keveredtél.

A magyarság megéléséről pedig tévedsz. Én szeretem a kultúrát és jól tudom érezni magam itt, mert rengeteg kulturális lehetőség van és az emberekkel lehet beszélni a magyar kultútáról, amíg normális a hangnem.

Te nem köztünk nem tudod megélni a magyarságot, mert nem köztünk vagy, te mondtad.

2020. júl. 18. 12:41
 32/33 anonim ***** válasza:

30-as megmutatta, milyenek az edélyiek. Én megmondtam, hogy gyűlölnek minket! Hazugság hazugság hátán, amit mond. A költségvetésben is nyoma van az utalásoknak és na igen, íme:

[link]

[link]

[link]

Látszólag névtelen erdélyi vállalkozók kapnak összesen 73 millió euró magyarországi támogatást: [link]

És vég nélkül lehetne sorolni! Majd ha ezeket egy fillérig visszaadják a szőröstalpúak, akkor lehet nagy szeretetről beszélni. Addig ezek csak vérszívók, a legrosszabb fajtából.

2020. júl. 18. 13:55
 33/33 anonim ***** válasza:
60%
A Fidesz elérte, hogy megundorodtam az erdélyi magyaroktól.
2020. júl. 25. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!