Szegeden Botka Laci miért nem lép fel a hajléktalan probléma ellen? A Dugonics térre pl. már nem mehet be egy ideje nyugodtan az ember. A Mars tér is emberi végtermékben áll és lehetne sorolni.
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 18:39
11/16 A kérdező kommentje:
Ez is a Dugonics tér. Ha nekem nem hiszel nézd a képeket. Őket nem a fidesz bérelte fel.
2020. júl. 12. 19:39
12/16 anonim válasza:
Látod kérdező pont erről beszéltem a 2-es válaszban, hogy ez a szegedi Fidesz média kedvenc témája évek óta, most olyan klasszikusokat mint "nem lehet végig menni a Mikszáth utcán a hajléktalanoktól" már nem is mondom.
13/16 A kérdező kommentje:
De tudod a képek valósak. A lestyán féle banda a kézihajtányos gyerek pl. még Budapesen is megjelenik.
2020. júl. 12. 19:43
14/16 anonim válasza:
Mutass már egy olyan buszpályaudvart az országban ahol nincs pár ilyen arc? Amúgy Lestyánékat mindenki ismeri a légynek nem ártanak. Egymással balhéznak, de soha senkit nem bántottak még. A Mars tér kifejezetten biztonságos, soha nem raboltak még ki soha nem késeltek meg, soha nem kötöttek belém. Havi szinten párszor letarhálnak cigivel vagy a békéscsabai buszra gyűjtögetők, de ennyi. Pedig minden nap járok ott éjszaka is. Szeged általában az egyik legbiztonságosabb nagyváros az országban. Tudom pont ez szúrja a fideszesek szemét, de hát ez van. Köss bele abba inkább hogy nincs munkalehetőség. Arra azt mondom hogy valóban igaz. De hogy veszélyes lenne az szimpla fideszes fantazmagória.
15/16 anonim válasza:
Elég gyakran járok Szegeden, pont a kérdező által említett helyeken, és soha nem féltem még a Mars téren attól, hogy megkéselnek. Este sem, pedig nő vagyok.
16/16 A kérdező kommentje:
Biztos kokszolsz.
2020. júl. 12. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!