Ha a fidessnek tényleg a gyerek az első akkor miért titkosította 10 évre a fidess a perui nagykövet ügyét? Mert így hiába ajvékol és sivalkodik Hug..Kocsis Máté nagyon kilóg a lóláb feléjük.
Hogy jön ide Gergő? Vagy a koholt vádakkal koncepciós perben elítélt Czeglédi?
Remélem a lelketeknek a szarvas gyilkos Tömjén Zsóti is gondot okoz.
"a koholt vádakkal koncepciós perben elítélt Czeglédi"
Most már értem. Szóval dk-s elmeroggyant vagy aki napszámban próbálja itt mosdatni a kreténjeiteket.
Onnan tudja az ember, hogy gáz van, hogy a tipikus fideszes még az átlagosnál is hangosabb, és durvábban mocskolódik, mint szokott.
Sajnálatos, hogy idáig ki tudja hány gyereknek a megalázásán, és tönkretételén jutunk el, de ilyenkor kibújik a szög a zsákból: a legtöbb fideszes tökéletesen elvtelen, amorális erkölcstelen droid, autoriter fasiszták vagytok egytől egyig.
Most éppen egy embernek nem nevezhető pedofil állatot sikerül mosdatni, és mutogat a szerencsétlen barom, Karácsonyozik, vergődik, és észre sem veszi, mit csinál éppen. Azért a közvélemény szemében azt látjuk, hogy igencsak ráég ez a Fideszre, ahogy meg is érdemlik. Aki pedofil férget pártol és menteget, arra nem lehet bocsánat.
Hogy is mondták? Isten haza család?
Azt persze megértem hogy fáj nektek hogy Budapest nem vevő az 1 bites Takony-Rogán féle propagandára és nem kér belőletek. Ahogyan Szeged sem.Itt mocskolódtok különösen. Fáj nektek Gergő sikere és népszerűsége.
Bár hogy ennek miköze egy vallásos mélykeresztyén pedofil hozzátok köthető taghoz az már jó kérdés.
#13 Igaz, teljesen egyértelmű hogy mi történt. Csak azt nem értem hogy te akkor miért is próbálsz meg mást ide hazudni?
"JOGERŐS ÍTÉLET SZÜLETETT CZEGLÉDY ÜGYÉBEN
Hírek 2020. február 4. 15:23:50 Figyelő
Jogerősen két és fél, illetve három és fél év börtönbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla a közvetve a Human Operator Zrt. alvállalkozójaként dolgozó Kopernikusz Iskolaszövetkezet korábbi vezetőit."
"Czeglédy ellen először 2001-ben emelt vádat az ügyészség adócsalás, magánokirat-hamisítás és számviteli fegyelem megsértésének vétségével. Ennek következtében 2002-ben másodfokon 1 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélték, amelynek végrehajtását 2 évre felfüggesztették. "
Az egész Kaleta ügyről és magáról a bírósági eljárásokról ennyit:
"Bíróság épülete, tárgyalás kezdete.
Bíró: - Tájékoztatok mindenkit, hogy a vádlott ügyvédje (Balogh ügyvéd úr) engem meg akart vesztegetni 30.000,- Ft-tal.
Néma csend a tárgyalóteremben. A bíró folytatja:
- Ma a sértett ügyvédje (Takács ügyvéd úr) meg akart engem vesztegetni 40.000,- Ft-tal. Döntésem a következő: 10.000,- Ft-ot visszaadok Takács ügyvéd úr részére, és az ügyben párttatlan ítéletet fogok hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!