Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "susnyás" volnerrel mi van?

A "susnyás" volnerrel mi van?

Figyelt kérdés
Már szinte minden pártban volt, vettek égre neki bőrkanapét meg opelt?
2020. júl. 8. 08:57
 1/10 A kérdező kommentje:
"végre"
2020. júl. 8. 08:58
 2/10 A kérdező kommentje:
A szánkóégetés(amit végülis sosem kapott meg egy gyerek sem) miatt akart legutóbb a betyársereg élén belovagolni és leirtani a népet. Most hol ez a hős?
2020. júl. 8. 09:01
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

2-es: "leirtani a népet"

Baromságokat azért mégsem kellene ide öklendezned - annak ellenére sem, hogy zsigeri magyargyűlölő vagy!

Ami pedig Volnert illeti, elég nagy csalódás az ipse!

A fideszes szennycsatornákba (hírtv, M1) járt be a volt pártját égetni.

2020. júl. 8. 09:10
 4/10 A kérdező kommentje:

"Baromságokat azért mégsem kellene ide öklendezned - annak ellenére sem, hogy zsigeri magyargyűlölő vagy!"

Miért lennék magyargyűlölő? Érdeklődtem csupán, ha Vona nem vett bőrkanapét meg opelt egy baromnak, akkor ki vett neki, mert azt fel sem tételezem, hogy elment dolgozni....

2020. júl. 8. 09:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ő mondta, hogy "majd itt a betyársereg elátja a bajotokat, mert rátok hívom" Ezért bátorkodtam kérdezni, szegény fejének hol vettek bőrkanapét meg opelt?
2020. júl. 8. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:

4-es!

Elég gyengén muzsikálsz agyilag, Bélám!

Én a "leirtani a népet" mondatrészre reagáltam és neveztelek magyargyűlölőnek, ami szerintem igaz lehet. Ugyanis te, a Betyársereggel kapcsoltad össze a nép "leirtást".

Na de hát, aki agyament, az agyament!

2020. júl. 8. 09:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja! Mi az, hogy "leirtani"?

Nem elég, hogy "bolondulsz" a magyarokért, még a nyelvüket sem ismered?

2020. júl. 8. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Lefizette a fidesz és most lapít.
2020. júl. 8. 09:56
 9/10 Neurotech ***** válasza:
59%
Színvonalas a kérdező, a válaszok nagy része az övé, ahol nem ott is inkább a helyesírási hibákra hívják fel a figyelmét :D Haver szerintem itt véget is ért a szereplésed, ez fordítva sült el :D
2020. júl. 8. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Én felröhögtem ezen a sok zagyvaságon. A "minden pártban" szereplőket keresd a mostani lyóbikban, kezdve a félőrült jakabbal! Azóta már hivatalosan is pártelnök? 🤣
2020. júl. 8. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!