Mi a véleményetek a Mi Hazánk Mozgalomról?
Akik itt azt a baromságot írták le, hogy "a fidesz fiókpártja, vagy kamu nácitagozat" Vajon mire alapozzák?
Orbán tájékoztathatta őket erről? Szinte biztos vagyok benne, hogy ezek a jólértesült orbán-cselédek a saját tolvajpártjukat akarják ezzel fényezni.
"...csak az a hullám elvesztette minden erejét hála a Fidesznek."
Elveszett itt más is, ami a tolvaj-harács fideszed szeme elé került!
11:
Nem kell bennfetnes információ, nyíltan is épp ugyanazokat a hazugságokat hirdetik, mint a Fidesz, nem lépnek fel a Fidesz nemzetellenes törekvéseivel szemben, kizárólag az ellenzéki pártokat támadják.
"Akik itt azt a baromságot írták le, hogy "a fidesz fiókpártja, vagy kamu nácitagozat" Vajon mire alapozzák?"
A Jobbikról is ugyanezt mondták évekig. Annak sem volt semmi valóságalapja, ahogy MHM fideszesezésének sem. Szerintük ha valaki nem a baloldal kottájából játszik, az csak fideszes lehet. Az ilyen embereket szokták kétbitesnek nevezni.
14:
Inkább az az egybites, ahogyan érvelsz. Nem, én például soha nem neveztem a Jobbikot a Fidesz fiókpártjának, anno pedig a MIÉP épp abba bukott bele, hogy 2002-ben benyalt a Fidesznek.
Inkább mesélj, mi az, amiben markánsan különböznek a Mi Hazánk elképzelései a Fideszétől?
Szóval azért fiókpárt mivel van olyan amiben egyetért a Fidesszel?:D
Ha nem liberális akkor rögtön Fideszes fiókpárt,báb.... logikus.
18:
Továbbra is az a kérdés, hogy miben tér el markánsan a Fideszétől a véleménye, nem az, hogy miben egyezik, mert szinte mindenben.
Mellesleg a Jobbik, LMP, MSZP sem igazán liberális pártok, sőt, épp ez a liberálisozás egy leegyszerűsítő bélyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!