Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hisz még valaki a baloldali...

Hisz még valaki a baloldali médiának?

Figyelt kérdés

Álvideók - és álhírek tömkelege napról napra a baloldali médiában,Hazugságok , ferdítések. Aztán persze az álhír megjelenése után napokkal a pársoros "helyreigazítás".

Miért ássa el ennyire magát a baloldali média?

2020. júl. 6. 20:16
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

""Elég rossz lehet a helyzet, ha már téged is felvettek trollnak. Próbaidős vagy?""

Gyenge próbálkozás! Kifogytál az érvekből?

2020. júl. 6. 21:00
 12/29 anonim ***** válasza:
73%

egyes vagyok

Linkeld be az általad említett hazugságokat, figyelünk :)

Nos?

2020. júl. 6. 21:00
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

egyes vagyok

Szerintem csomagolhatsz, nem vesznek fel. Ekkora amatőr... Ha már trollkodsz, legyen valami muníciód, legalább egy kicsit készülj föl a neked kiosztott feladatból.

2020. júl. 6. 21:02
 14/29 A kérdező kommentje:
Dolgoz meg a fizetésedért!!!! Vagy a baloldal már annyira rosszul fizet, hogy mással akarod a munkádat elvégeztetni???
2020. júl. 6. 21:03
 15/29 anonim ***** válasza:
65%

egyes vagyok

Hát, kedves Kérdező, téged nem az eszedért tartanak! Remélem, a bulldogtermészetedért jár valami extra pénz, amikor kitesznek a cégtől. Ráharaptál egy témára, de semmi konkrétum, semmi adat... azt is célként tűzte ki eléd a főnököd, hogy égesd magad? Sikerült!

Tudtad, hogy a bulldog nem valami okos kutyafajta?

2020. júl. 6. 21:07
 16/29 anonim ***** válasza:
Mindegyik médiának visz valaki.....
2020. júl. 6. 21:17
 17/29 A kérdező kommentje:

""Hát, kedves Kérdező, téged nem az eszedért tartanak""

Látom téged se!!

Hiába fizetnek neked nem tudsz rákeresni a neten a baloldal hazugságaira! Inkább sértegetsz ész nélkül.

Szánalmas!

2020. júl. 6. 21:18
 18/29 anonim ***** válasza:
66%

egyes vagyok

Azok a fránya konkrétumok, nos, csak azok hiányoznak, hogy komolyan lehessen venni téged, kedves Kérdező...

2020. júl. 6. 21:35
 19/29 anonim ***** válasza:
31%

Mi az a baloldali média?

Csak nem azok is muzsikot szerető ámberek?

2020. júl. 6. 21:37
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem unod még?

Menjél már aludni. A mai munkádat már elvégezted. Igaz eredmény nélkül. De ez nem számít a fizetésed a baloldaltól így is megkapod - hiszen tudod a baloldalon nem számít a teljesítmény csak a balib haveroknak a pénz szórása.

2020. júl. 6. 21:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!