Ha 2022-ben hatalomra jut és utána abszolút csődbe viszi az országot az ellenzék, de én elköltözök előtte, kényszeríthetnek az ország adósságának törlesztésére?
Ország még nem szűnt meg csőd okán.
Angliában lefoglalták egy argentín fregattot, Merkel átvett volna pár görög szigetet az adósság fejében, de még Zimbabwe és Venezuela sem szűnt meg .
Az USA még létszám és GDP arányosan is jobban el van adósodva, mint mi, sőt az Unión belül is egyre jobban állunk..
De mivel a pénzemberek már régen rádumálták a politikusokra, hogy se gy kis adósság nem baj, ezért bárhová költözöl, mindenképpen tejelsz nekik.
"adósság nem baj, ezért bárhová költözöl, mindenképpen tejelsz nekik."
De mégis kinek tartozik mindenki? Én el nem tudom képzelni, hogy pl. annak a most felvett 750 milliárd eurós hitelnek van fedezete és valódi érték áll mögötte. Ki tud annyi pénzt kirántani a farzsebéből, ami a világ egyik legnagyobb gazdaságának sincsen?
És ezt kinek kell visszatörleszteni valódi munkával, ha már a pénz mögött, amit adnak, nincs valódi teremtett érték? (Vagy van?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!