Én fiatal vagyok,de senki nem lehetetlenített el.Van munkám,fél házam úgy,hogy szegény csaladból származok.
A fidesz minimum 26 ig szerintem,de lehet még tovább lesz hatalmon.De ha esetleg el is páttolnak tőlük majd a szacahóik,azok többsége a Mi Hazánkba fog kikötni.Sah mat.
2020. jún. 30. 21:24
2/21 anonim válasza:
Addig lesz hatalmon amíg a magyar baloldal adó emelések , elvonások, megszorítások, politikáját követi (lásd a baloldali önkormányzatok jelenlegi ténykedéseit)
Nem beszélve a hazaárulásról - a magyarellenes politizálásukról külföldön.
2020. jún. 30. 21:31
3/21 A kérdező kommentje:
Persze, persze... ugye ők feketeövesek válságkezelésből. Nagyképű duma...
2020. jún. 30. 21:46
4/21 anonim válasza:
Egy életképes ember boldogulása nem attól függ, hogy éppen ki osztja a krumplit. Én leszarom, ki van hatalmon, szavazni sem járok, egyszerűen csak csinálom a dolgom, építem a vállalkozásom, nem siránkozom hülyeségeken.
2020. jún. 30. 21:47
5/21 Deák Dominik 2020 válasza:
2022-ig biztosan, akkor majd meglátjuk, mire lesz elég a mostani válság és az esetleges ellenzéki összefogás.
2020. jún. 30. 22:23
6/21 anonim válasza:
"A fiatalok millióit ellehetetlenítő és önkényeskedő Fidesz .."
Kérdező, kíváncsivá tettél.
Mivel is lehetetleníti el a fiatalokat a fidesz?
2020. jún. 30. 22:25
7/21 anonim válasza:
Hát igen: a kormány a minden eddiginél bőkezűbb családtámogatási rendszerrel valóban ellehetetlenítette azt, hogy olyan kilátástalan legyen a helyzetük, mint 2010 előtt... :)
2020. jún. 30. 23:28
8/21 anonim válasza:
Fiatal vagyok, lassan végzek az egyetemmel, eddig fizette az állam az egyetemet, adott támogatást a kolihoz, kaptam ösztöndíjat, nem érzem magamat ellehetetlenítve... De ha majd rossz kilátásaim lesznek se random politikusokat fogok okolni érte ;).
2020. jún. 30. 23:34
9/21 anonim válasza:
Mégis mivel lettek ellehetetlenítve azok a milliók?
Amúgy értelemszerűen addig lesz kormányon amíg elég sok szavazója van.
2020. júl. 1. 00:25
10/21 anonim válasza:
Kérdező. Ki kell menni a haladó liberális nyugatra, ahol nyugodt, biztonságos jövő áll előtted. Pl Minneapolisba, Malmööbe, Moolenbackbe. Ezek a helyek most a virágzó liberális fellegvárai
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!