A Fidesz mit rontott el?
Figyelt kérdés
- hogy holnaptól nem tudok pálinkát főzni, vagy ez is egy véletlen elszólás mint a Kósáé?2010. aug. 1. 21:36
11/17 anonim 

válasza:

23:44 - Jobban nem járok, mert nem fizették ki a túlórát se, amikor látástól vakulásig bent melóztam, mert képtelenek voltak munkavédelmi szempontból biztonságos munkahelyi környezetet kialakítani ezen a részlegen (táppénzre kerültem miattuk, és táppénz után küldtek el)... Elküldtek, de ezt senki se bírja, amióta az új kisvezető van, aki csak annyit csinál egész nap, hogy mindenkit "értékel", és még megfelelő végzettsége sincs a munkaköréhez...
12/17 anonim 

válasza:

23:44 - 2 hónapot voltam itt, az előző részlegen 9 és felet, és amott csak azért nem tartottak meg, mert lejárt a szerződésem, és nem engedélyezték nekik a bővítést a vezetők, és nyárra inkább diákokat alkalmaznak, mert azok olcsóbbak, de ott maximálisan meg voltak elégedve a munkámmal, tehát nem én dolgozom rosszul.
13/17 anonim 

válasza:

Szar a munka, szarok a munkakörülmények, köcsög a főnök. De persze a Fidesz a hibás, amiért téged most kitettek? Elég érdekes gondolkodásod van.
14/17 anonim 

válasza:

09:21 - Én nem rájuk szavaztam, de tudod azt ígérték, hogy munkahelyeket teremtenek, ahol én dolgoztam, az egy nagy nemzetközi cég, hol vannak a munkahelyek?
15/17 anonim 

válasza:

Húú gyerekek, szerintem nézzetek többet híradót és megkapjátok a kérdéseitekre a választ.
A törvényt a parlament elfogadta, de Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke várhatóan augusztus hatodikán írja alá, ezután kerülhet csak a köztársasági elnök elé, akinek szintén alá kell azt írnia, mielőtt a Magyar Közlönyben megjelenik. A törvény pedig csak a közlönyben történő közzétételt követő 45. napon lép hatályba.
Ennyi-jobban kellene tájékozódni mielőtt mocskolódni kezdtek. Ja, és akkor gondolom a választó polgárok 2/3-a aki a FIDESZ-re szavazott az mind hülye és a maradék 1/3-a az okos....mint mindig. Na szerbusztok
16/17 anonim 

válasza:

09:52!
Alapíts kormányt, és a gazdasági világválság idején röpke 55 nap alatt alakíts új munkahelyeket.
17/17 anonim 

válasza:

20:58 - Szükség volt a többmilliós végkielégítésekre a válság kellős közepén? Ha igen, akkor nem hiszem el, hogy volt válság, mert arra volt pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!