Mikorra várható a teljes diktatúra?
Figyelt kérdés
Az út oda vezet, aki nem látja buta vagy vak, a kérdés, hogy mikor lesz teljesen diktatórikus rendszer?2020. jún. 29. 10:56
11/18 anonim válasza:
Van akit zene közben a suttogás zavar, van aki a zenét érzi ricsajnak.
Van aki a jelen helyzetet kemény diktatúrának tartja, de tudja, van sokkal rosszabb is. Sőt azt is tudja, az mitől következik be. És van aki a jelen rendszert a létező világok legjobbikának tartja. Lehet viszont, hogy ő nem ismeri Pangloss mestert.
Az embere sokféle. Minden lehetséges. Persze itt és most nem.
12/18 anonim válasza:
Ha hatalomra kerülnek Gyurcsányék
13/18 anonim válasza:
Akkor én buta vagyok és vak, te meg az überokos😂
14/18 anonim válasza:
Délután 16-16 30 között erőteljes diktatura-betörés várható északnyugat felől, és apokaliptikus vihart fog okozni... Utána ne mondd, hogy nem szóltam! 🤫
15/18 anonim válasza:
Pontosan ma 18 óra 53 perckor kezdődik.
16/18 anonim válasza:
A jövő hét közepétől, de utána enyhül az idő!
17/18 anonim válasza:
EU ból való kilépés, vagy az EU tamogatások megszűnése után.
18/18 anonim válasza:
Ha, a Momentum nevű szélsőliberális csürhe, hatalomra kerűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!