Sokan mondják, hogy "legalább most a magyarok lopnak". Mert ha nem a Fidesz lenne kormányon akkor kik lopnának?
Jó, most ne játsszuk a hülyét.
A baloldalt a Nyugat "pénzeli".
Feri nagyon jól ki is szolgálta őket, mindent eladott, amit lehet, például MÁV.
Nézz utána és mai napig isszuk a levét, mert csak a teherszállító részét adta el, csak a nyereségest.
Egyeshez csatlakozva,annál a kérdésnél én voltam az egyik,aki le lett pontozva.Nem baj.
Kérdésre a válasz: a baloldali moslék koalíció lopna.Czeglédi lenne az új Mészáros.Meglehet nézni Pestet,tök cukimuki Geri,na de hol vannak a pénzek?
#2 pedig te jól játszod. Vagy nem csak játszod? Igen, a baloldali fideszt a nyugat pénzeli, putyin elvtárs pedig átveszi a pénz egy részét, a többi pedig pénztáros lölő, garancsi, stb külföldi számláin landol.
Vitya ki is szolgálja főleg a németeket, akik ingyen rakathatnak össze itt autókat, hiszen a magyar adófizetők kifizetik az autógyári munkások béreit, állami támogatás címszó alatt.
Török haveroknak is aprópénzért lett eladva, és a műemlékvédelemből kiemelve a közvágóhíd, és szép nagy hitelt vett fel az adófizetők számlájára a putyin elvtársától orbán, a paksi mutyira.
Aztán még ott a belgrád vasútvonal hitel, és a többi kisebb, mint a világrekord magas árú vasút, és autópálya építés.
5
Te olyan hülye vagy, hogy azt se tudom melyik részét szedjem szét a válaszodnak.
Tudod egy vasút is legalább van.
A gyár is legalább van.
Nem az, hogy eladjuk apróért másnak a hasznot.
Idióta.
#6 de eladjuk apróért másnak a hasznot, mert a mercedes, audi profitjából semmit sem lát az ország.
Gyárnak nincs értelme, ha csak a helyet foglalja.
Vasút van most is, pont arrafelé is. Igény viszont nincs rá.
Tudom, nehéz ezeket átlátni, hisz csak egy fideszes vagy, de próbálj meg tanulni, logikuswn gondolkodni!
7
De lát mert azt is fel kellett építeni és azon magyar emberek dolgoztak.
Sajátos a gondolkodásod kérdező. Már ebből rájöttem, amire akartam.
Egyébként a problémádra adott válaszod hibás. Nem az a kérdés, hogy a másik kormányok is magyarok-e, hanem az, a lopás mértéke elviselhetetlen, de legalább magyarok (erről azért lehetne beszélgetni). A többi is lopna, de a töredékét legfeljebb. Mondjuk az egész kompletten a teljes hatalomban töltött idő alatt annyit, mint itt egyetlen (megfelelő) ember egy hét alatt.
#8 vagy nem, és ahhoz is németországból hívták a szakembereket.
De mindegy, mert a német autógyár nem itt termeli ki a profitot, innen elviszi a hasznot. Viszont itt dolgoznak az adófizetők pénzéből az autógyári össeszerelők (lásd fent, haszon pedig nincs) és csak annyi a haszon hogy a kormány verheti magát hogy na lám, enny emberrel több dolgozik...
Olyan ez mint amikor a tanítóik a "boldog békeidők"-ben mindenkit beraktak valami munkahelyre, akkor is ha nem kellett, és százszázalékos volt a foglalkoztatottság...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!