Szerinted jogos, hogy így viselkednek aktivistákkal?
Figyelt kérdés
Fidelitasnak volt egy akciója.
Szemétszedés volt, de az egyik szomszédomat láttam, hogy elküldte őket a fenébe elég durván amikor meglátta a logót rajtuk.
2020. jún. 27. 13:34
1/21 anonim válasza:
Kizavarnám a szomszédodat felszedni az egész utca szemetét és majd meglátnánk, hogy mit szól hozzá.
2/21 anonim válasza:
Jogában áll ezt a hülye világot éljük.
3/21 anonim válasza:
Amíg az ellenzékiek otthon nézik az ATV-t addig a Fideszesek tisztítják az utcákat de még ez se tetszik nekik..
4/21 anonim válasza:
Rakás önkéntes van szemetet szedni párttól függetlenül.
5/21 anonim válasza:
A helyében én visszaszóltam volna a szomszédnak, vagy a kezébe adtam volna egybüres zsákot egy seprûvrl és együtt szedtük volna tovább, és közben beszélgettünk volna személyesen, hátha hall valami újat is az ERTEEL ES a hávégé4*3on kívül.
6/21 Deák Dominik 2020 válasza:
A szemétszedéssel semmi baj sincs. Azzal, hogy Fidelitasosok, már igen.
7/21 anonim válasza:
6. Deákdomonik
Akkor neked az se mindegy, hogy kik szedik a szemetet? Ha
fidelitaszos szedné, akkor maradjon inkább a szemét ott, ahol van?
Neked kik szedjék a szemetet?
8/21 anonim válasza:
A szomszédod nem csak agymosott, még pszichiátriai kezelésre is szorulna.
9/21 Deák Dominik 2020 válasza:
"Akkor neked az se mindegy, hogy kik szedik a szemetet?"
Félreérted, de leírom mégegyszer: nem az a baj, hogy szemetet szedtek, hanem hogy fidelitasosok. Érted a különbséget?
10/21 anonim válasza:
Nem értik, mert nem is akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!